Toiminta

Tällä hetkellä Nummenpään ponitallin toiminta keskittyy pelkästään rauhalliseen kasvattamiseen, yksityistoiminnan suunnitteluun sekä omien ponien kanssa puuhasteluun. Jos olet kiinnostunut järjestämään kilpailuita meidän tiloissamme on siihen aina mahdollisuus, asiasta voi tiedustella enemmän sähköpostitse. Valmennusten järjestämistä suunnitellaan ja saatamme joskus pitää poniroduille avoimia valmennuksia.

Kasvatus

Nummenpäässä kasvatetaan satunnaisesti poneja, niistä roduista mitä tallista löytyy. Meillä ei ole vielä kasvattajanimeä ja sellaista mietitään sitten tarkemmin kunhan kasvattien tuloon aletaan varautua. Suurempaa kasvatustoimintaa ei lähiaikoina olla suunnittelemassa, katsotaan rauhassa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Yksityiset

Yksityistoimintaa ollaan suunnittelemassa. Paikkoja on avautumassa 2 karsinapaikkaa + 2 pihattopaikkaa. Kaikki paikat on tarkoitettu nimenomaan poneille. Alustavia kyselyitä voi tehdä sähköpostitse.

 

Tilastoja

Kasvatteja: 0 kpl
Kisoja: 0 kpl
Valmennuksia: 0 kpl

VIRTUAALITALLI | Otsikon kuvat © Glaskopf Connemara Pony Stud ja Stefan Koopmanschap (CC BY-NC-SA 2.0) | Ulkoasu © rukkanen