MEHTÄLÄN LOPPU!

Mehtälä ehti olla vuoden 2012 lopulla täyttää vuoden ja elää sen kokonaisen vuoden akiitivisesti. Tallin omistajan minun on pahoiteltava sulkemispäätöstäni, mutta melkein puolen vuoden hiljaiselon pääteeksi oli pakko tehdä tämä valinta. Olisin voinut pakottaa itseni päivittämään tallia ja katsomaan josko tulevaisuudessa kadonnut intoni löytyisi, mutta en ota sitä riskiä ettei sitä löydykään. Puoleen vuoteen en ole oikeastaan edes jaksanut vaivautua ajattelemaan tallin päivittämistä. Tietysti se on käynyt mielessä pikaisesti joskus, mutta olen viitannut kintaalla koko ajatukselle. Masennuksen, stressin ja muiden elämän eteeni asettamien esteiden takia lopettaminen tuntuu ainoalta vaihtoehdolta.

Pahoittelen etten ole hoitanut kaikkia lupaamiani palkkoja. En vain pysty kirjoittamaan mitään hevosiin liittyvää, koska se tuntuu vain pakottamiselta kun ei kiinnostusta enää vain löydy mistään. Hevoset ovat olleet ihanien ihmisten kisalistoilla ja kisanneet mukavia määriä, en ole näitä kisoja päivittänyt hevosten sivuille koska no ymmärrätte varmaan, ei ole ollut kiinnostusta asiaa kohtaan ollenkaan.

Kasvattajat voivat viedä omat kasvattinsa pois. Mehtälän kasvatit myydään jos joku on niistä kiinnostunut. En kuitenkaan aio vahtia milloin minkäkin kasvatin sivut katoilevat netistä tai jos niitä myydään eteenpäin. Harmittaa lopettaa mukava harrastus, mutta ei voi mitään kun ei kiinnosta niin ei viitsi väkisin vääntää.

Toivottavasti ymmärrätte tilanteen, Mehtälä ei enää koskaan palaa aktiiviseksi talliksi. Sivut jätän sivutilaani viemään, mutta olisi mukavaa jos myytyjen hevosten tiedot ilmoitettaisi minulle jotta voisin poistaa turhat sivut täältä roikkumasta. Sähköpostill saa ottaa muutoinkin yhteyttä riikka89@gmail.com kasvattien suhteen, en ala kenenkään muun kasvatteja myymään enää, joten kasvattajat saavat itse hoitaa tämän asian.

Kiitos menneistä vuosista, toista kertaa en enää aio palata virtuaalihevosten pariin. Ehdin harrastaa tätä aivan tarpeeksi pitkään ja Mehtälääkin oli mukava pyörittää. Kiitos kaikille.

- rukkanen

Topikki hevostalli.netissä