Perustiedot


Hippios

Nimi: Fame's Nubia "Nuppu" Syntynyt: 28.02.2015 (16v., täytti 4v. 28.05.2015)
Rotu & skp: New Forest & Tamma Säkä: 140cm
Rekisterinumero: VH15-027-0143 Väri & Merkit: Vaaleanrautias
Kasvattaja: Fame Omistaja: Fame, Frida VRL-05826
Painotus: Kouluratsastus Koulutustaso: KoHeA, Re80cm

Arvonimet

VIR MVA Ch myönnetty 17.04.2017
Palkittu helmikuun KTK tilaisuudessa KTK-II palkinnolla pistein 17+18+17+18=70p.
Palkittu huhtikuun KRJ tilaisuudessa KRJ-I palkinnolla pistein 8,25+50+25+20+9=112,25p.

Luonne

Nuppu on lempinimensä veroinen, sellainenkin kullannuppu se on! Hyvinkin lempeä ja kaikkeen lunkisti suhtautuva poni joka kuitenkin syttyy sopivasti kouluaitojen sisäpuolella. Nupun kanssa touhuaminen on oikein rentouttavaa, ratsuna se soveltuu aivan aloittelijoillekin vaikkakin vaikeampia liikkeitä siltä pitää jo osata vaatia kunnolla.

Luojan kiitos Nuppu on tullut luonteensa puolesta enemmän emäänsä kuin isäänsä! Oikeastaan se ei ole tainnut periä yhtäkään luonteen piirrettä isältään? Hoitaessa Nuppu seisoo nätisti paikallaan ja nauttii vain, välillä saatat luulla että tamma on jopa nukahtanut. Kaviot se nostaa nätisti ylös, ainut mistä se ei juurikaan piittaa on satulavyön kiristäminen. Silloin Nuppu huiskii vimmatusti hännällään ja saattaa jaloillakin huitoa. Taluttaessa tamma kulkee säyseästi vierellä ja matkustaakin se toki osaa mallikkaasti.

Nuppu on ehdottomasti vahvimmillaan kouluradoilla. Kunnon lämmittelyt tamma kaipaa mikäli siitä haluaa parhaan esille, toki tämä koskee aivan kaikkia ratsuja. Tammalla on hyvin ilmavat ja näyttävät liikkeet näinkin pieneksi poniksi, se on kuitenkin rakenteeltaan hyvin kompakti. Nupun bravuuri on kaikki kokoavat liikkeet, niissä näyttää kuin se melkein leijuisi ilmassa. Nuppu on hyvä opetusratsu aremmillekin ratsastajille sen loputtoman kärsivällisyyden vuoksi. Nuppu suorittaa kohtalaisen hyvin esteilläkin, suurille radoille siitä ei kylläkään ole eikä rata saa muutenkaan olla kovin monimutkainen. Tästä syystä tammalla ei hypätä kovinkaan usein, toisinaan sitä on toki hyvä tehdä mielenvirkistykseksi. Maastossa on tuttuun tapaan hyvin rauhallinen, sitä ei tuulenpuuskat tai koneet matkan varrella pelota. Se onkin monesti mukana hieman aremman ratsun kanssa.


Sukutaulu

i. Ravinebay Pirate
nf, VaB, 80, prn, 141cm
KRJ-II, NFL-I
ii. Innocent Prisoner
nf, 143cm, koVaB, re90cm
iii. Misty Cottage Soldier
iie. Weedhurst Lassie
ie. Cherry Blossom
nf, 138cm, koHeA, re80cm
iei. F.G. Jupiter Rings
iee. 59th Street's Plum Blossom
e. Follywall Nefisa
nf, HeB, 90, vkko, 141cm
KTK-III, KRJ-II
ei. Oberion

eii. Erwood Rixie
eie. Barmouth Malibu
ee. Bellarine
eei. Coxway Bracken
eee. Alpine Rose

ii. Inconnect Prisoner on tummanpunarautias komea ori, joka on oikea ruusukehai kouluradoilla ja menestynyt kohtalaisesti esteillä. Ori kilpailee 90cm esteluokissa satunnaisesti ja Vaativan B'n koululuokissa aktiivisesti, aina kansallisella tasolla asti. Ori on luonteeltaan temperamenttinen ja tulinen, eikä sovellu kokemattomille. Ratsastajansa kanssa he ovat kuitenkin löytäneet yhteisen sävelen ja menestyneet yhdessä. Ori periyttää jälkeläisilleen punapigmentin lisäksi raamikasta ulkomuotoa ja pippurista luonnetta.
iii. Misty Cottage Soldier, komea tummanrautias suurin merkein. Tuo täydellisen rakenteen omaava tähtipiirtopäinen ori menestyi mukavasti vaativissa koululuokissa ja hyppäsi 70cm radoilla. Täydellistä ratsua herrasta ei kuitenkaan saatu, sillä ne suurimmat ja merkitykseimmät meriitit jäivät uupumaan. Luonteeltaan MCS oli mukava, reipas ja iloinen ratsu. Ori periyttää varsoilleen reipasta ja rehellistä luonnettaan, sekä loistavaa rakennetta. MSC on suosittu ja nykyään hyvin harvinainen nimi ponien suvuissa.
iie. Weedhurst Lassie on kaunis punarautias tamma. Hyvärakenteinen, mutta ei niinkään hienoliikkeinen. Kilpauraa ei Lassie ehtinyt hirveästi kokea, koska se toimi lähinnä alkeisratsuna ja opetusmestarina ratsastuskouluilla. Kapasiteettia tammalla olisi voinut olla enemmänkin, mutta 60cm esteradat ja helpon b'n koulukiemurat jäivät suurimmiksi saavutuksiksi. Luonteeltaan tamma oli mukava ja rauhallinen, juuri sopiva pienten ratsastajien pariin. Varsoja Lassielle kertyi vain muutama ja tamma onkin hyvin harvinainen nimi suvuissa. Periyttää jälkeläisilleen hyvää rakennettaan.
ie. Cherry Blossom, 138 senttinen rautias tamma. Cherryllä on niitetty hieman menestystä esteradoilla, suurimmaksi osaksi 80cm luokissa. Tamma on kiertänyt jonkin verran myös kouluradoilla, helpon a'n luokissa. Cherry on luonteeltaan mukava ja miellyttämisenhaluinen, mutta tarpeen vaatiessa temperamenttinen ja itsepäinen. Varsolla tällä tammalla on tällä hetkellä vain yksi, mutta enemmänkin saattaa löytyä tulevaisuudessa. Cherry on vastikään muuttanut Suomeen ja toimii täällä vielä alkeistunneilla ennen kuin siirtyy kokonaan siitoskäyttöön.
iei. F.G. Jupiter Rings oli 140cm korkeutta ja hienon rautiaan värin saanut ori. Tämä herra ei nähnyt kilpakenttiä kertaakaan elämänsä aikana, vaan toimi opetusmestarina eri ratsastuskouluissa sekä veti kärryjä mahlanjuoksutusaikana. Jupiter osasi kuitenkin paljon ja opetti hyvin aloittelevatkin harrastajat ratsastuksen saloihin. Luonteeltaan ori oli pomminvarma ja miellyttämisenhaluinen. Varsoja tämä herra sai vain muutamia ja jokainen niistä on menestynyt kiitettävästi joko kilparadoilla tai kotikentillä. Ori periyttää jälkeläisilleen miellyttämisenhaluista luonnettaan.
iee. 59th Street's Plum Blossom oli pieni ja pippurinen, vain 136cm korkeutta saanut tamma. Tummanrautias ilman päämerkkejä ja korkein sukin. Tamma kierteli kilpakentillä todella menestyksekkäästi kouluratsastuksessa, aina vaativan b'n radoilla asti. Esteitä tämä tamma hyppäsi vain 60cm jalkaongelmien vuoksi ja jäi kouluradoiltakin eläkkeelle suhteellisen aikaisin. Siitostammana Plum pärjäsi myös hyvin, kuusi hienoa kilparatsua maailmaan saattaneena saattoi olla ylpeä. Periyttää jälkeläisilleen ilmavia liikkeitään sekä hyvää rakennettaan.
C: Frida, pidennys Sabina
ei. Oberion, ruunikko 143cm korkuinen monitoimi poni Saksasta. Ori on kiertänyt eri maissa kilpaillen kenttäratsastuksessa CIC1 luokissa. Ponilta löytyy työmoraalia, tahtoa ja intoa tehdä työtänsä ja tämä välittyy selvästi myös katsojille. Ponia ei pelota mikään ja ratsastaja luottaa poniinsa sata prosenttisesti. Oberion on rakenteeltaan sopusuhtainen, ryhdikäs, ilmeikäs pää, hyvät ylälinjaukset, piirteetön säkä, pitkärunkoinen, jyrkkälautanen, takaosa lihaksikas ja vahva. Jalat ovat siistit ja kuivat, liikkeet ovat suorat ja orin jalat ovat kuvattu muutaman kerran ja tulokset ovat olleet puhtaat. Omistaja haluaa varmistua hevosen jalkojen kunnon, koska kenttäratsastus ei ole kevyt laji ja ponilta löytyy vauhtia kilpailutilanteissa. Terveet, vahvat kaviot ja yleisilme on miellyttävä. Karvapeitteestä erottaa selkeästi markankuviot. Oberion on kilpaillut omassa maassaan myös kouluratsastuksessa helppo A tasolla ja rataesteitä loikkinut 110cm ratoja. Poni omaa herrasmiehen tavat mutta miehistyy tammojen läheisyydessä. Ponin kanssa on miellyttävä työskennellä maastakäsin ja ratsain. Se kunnioittaa ihmisiä ja rakastaa huomiota. Ori on kantakirjattu toisella palkinnolla newforestienponikantakirjaan ja näyttelyissä on kierretty sen verran, että maansa muotovalio titteli on hallussa. Oberion on muutaman vuoden aikana ollut kesät jalostuskäytössä. Vaikka ponilta löytyy hyvä rakenne, luonne ja kilpailusuoritukset ovat olleet erinomaisia, eivät tammojen omistajat ole kiinnostuneet tuomaan ponejaan orin luokse niin kuin olisi voinut kuvitella. Odotukset olivat paljon korkeammalla, mutta selkeää syytä tähän emme tiedä. Nykyisin ori viettää eläkepäiviä ja vastaanottaa muutamia tammoja kesäkaudella.
eii. Erwood Rixie, tummanruunikko 140cm kovanluokan kouluponi, joka on luonteeltaan todella orimainen mutta selväpäinen pakkaus. Tämä poni ei kuulu tallityöntekijöiden suosikki poneihin, koska sen kanssa joutuu jatkuvasti olemaan varuillaan. Karsinaan ei kenelläkään ole mitään asiaa, muutakuin ruokintamielessä. Poni tulee hoitaa ja varustaa tallin käytävällä. Se saattaa yrittää näykkiä, hyppiä pystyyn aivan yllättäen ja talloa varpaita. Ei tarvitse kuin kaukana vilahtaa tamma, sen olemus kohahtaa ja sisäinen paholainen herää henkiin. No eihän tämä komea ori mikään paha tai ilkeä ole, se on vain tämän luonteinen ja kyllä sen kanssa ihmiset pärjäävät. Pitää vain osata tuntea ja oppia Erwood, niin ongelmia ei tule, ainakaan niin paljoa. Rakenteeltaan tämä ori ei ole häävi, eikä luonnekaan sitä pelasta. Ponilla on nätti ilmeikäs pää, vahva lihaksikas ylälinja, lyhyt alas kiinnittynyt kaula, piirteetön säkä, hyvä rungonpituus, painunut selkä ja aavistus takakorkeutta. Jaloissa vennot vuohiset, lyhyt sääri ja takajaloissa suora kinner. Liikkeet ovat ilmavat, matkaavoittavat ja muuten suorat, mutta vasen etunen kerii hieman. Priima poni tämä ei ole, eikä sitä ole koskaan yritetty kantakirjaan. Kaikesta huolimatta orilta löytyy kymmenen jälkeläistä, joista ihme kyllä, jokainen on osoittanut olevansa loistava monipuolinen kilpaponi vailla rakennevirheitä. Varsat ovat perineet tulisuutta luonteeseen. Erwood Rixie on toiminut erinomaisena kouluponina omistajalleen. Kilpailusuoritukset ovat seura- ja aluekilpailuista, mutta voittoja on ropissut iso määrä. Erwood on ratsastettavuudeltaan miellyttävä mutta vaativa. Ratsastaja joutuu tekemään ison työn, että saa ponin toimimaan haluamallaan tavalla. Istunta on äärimmäisen tärkeässä roolissa! Kun ponin ja ratsastajan yhteistyö toimii, sitä on todella hienoa päästä seuraamaan! Ori on todella näyttävä kaikinpuolin kouluponina.
eie. Barmouth Malibu, ruunikko 141cm korkuinen ponitamma omaa pitkän rungon, sopusuhtaisen kaulan, hyvät linjat ja kaikenpuolin korrekti rotumääritelmän mukaisen kilpaponin rakenteen. Jalat ovat siistit, kaviot ovat vahvat ja siistit, liikkeessä tasaiset ja joustavat. Barmouth Malibu asuu Uudessa-Seelannissa ja on koko ikänsä toiminut siitostamman tehtävissä. Poni on syntynyt samaisella tallilla ja ponin tehtävä elämässä oli selkeää jo ennen sen syntymää. Poni on hyvin hoidettu, kuvattu ja eläinlääkärin tarkastama siitosponi muiden parinkymmenen muun siitostamman vierellä. Suuri ponisiittola on maineikas ja arvostettu. Vaikka poneja on todella suuri määrä, kaikki ovat tarkoin tutkittuja ja erinomaisesti hoidettu. Poneja myytiin pitkin maailmaa ja kysyntää kyllä riitti. Barmouth Malibu on varsonut tähän mennessä kahdeksan varsaa. Kaikki ovat lähteneet eri maihin ja jalostustyöstä on tullut kasvattajalle paljon kiitosta. Varsat ovat olleet selväpäisiä, rotumääritelmän mukaisia ja helposti koulutettavissa olevia poneja. Barmouth Malibu on luonteeltaan rauhallinen, symppis ja huoleton yksilö. Loistava emätamma, joka huolehtii hyvin ja tarkoin varsoistaan, välillä vähän muidenkin varsoja. Kilpailusuorituksia ponilta ei ole, eikä sillä ole paljon ratsastettukaan.
ee. Bellarine, punarautias 136cm korkea pieni mutta todella monitoiminen ja kapasiteettinen kilpaponi briteistä. Rakenteeltaan Bellarine on saanut lausuntona: kaunis elegantti kokonaisuus, pieni ilmeikäs pää, vahva ja lihaksikas ylälinja, pysty lapa, hyvä säkä, runko sopusuhtainen, selkeä tammaleima, takaosa sopivan lihaksikas mutta takakorkea. Jaloissa lyhyt sääri, aavistuksen sapelijalkaisuutta edessä, kaviot hyvät ja vahvat, takajalat hyvät. Liike on matkaavoittavaa, tasaista ja suoraa. Bellarine on kilpaillut rataesteitä metrin luokissa. Ponilla on hyvä imu esteelle, sen takia sitä joutuu paljon pidättämään ja hakemaan tasaisuutta radalla. Kolahtava puomi ärsyttää tammaa ja ratsastaja voi vain toivoa, että poni unohtaa kolauksen, koska muuten tamman loppusuoritus ei tule olemaan kummoinen. Esteitä lähestymisessä tulee olla äärimmäisen tarkka. Kenttäkilpailuissa pieni ja pippurinen Bellarine antaa itsestään kaiken. Löysää ohjaa ei liikaa saa antaa, koska poni voi kuluttaa itsensä loppuun liian aikaisin. Bellarine on kouluponina todella näyttävä ja osaava pakkaus. Sitä on helppo ratsastaa ja taitavan käsissä poni tekee asiat lähes täydellisesti. Avot ja sulut menevät puhtaasti, askeleet ovat hyvin rytmikkäitä ja liike on puhdasta ja sulavaa. Poni kantaa itseään selällään ja tekee työtä koko rungon mitalla. Iso-Britannian newforestinponi showssa Bellarine on ollut lähes aina sijoittuneiden joukossa. Ponin nimi tunnetaan piireissä ja sitä osataan arvostaa. Bellarine toimii myös maastakäsin hyvin ja sen kanssa voi tehdä oikeastaan mitä tahansa. Luonteeltaan tamma on rauhallinen, ystävällinen, nöyrä ja kaikinpuolin todella miellyttävä. Myös pienet ratsastajan alut ovat päässeet opettelemaan ratsastuksen alkeita Bellarinen kyydissä ja tamma toimii todella upeasti lasten kanssa. Tamma on varsonut neljä kertaa ja luultavasti tulossa on vielä muutama varsa, mikäli kaikki menee kuin käsikirjoituksissa. Bellarine on erinomainen emä ja se huolehtii hyvin varsoistaan. Hän on ehkä vähän sellainen hysteerinen mamma, joka juoksee varsansa perässä ja kiukkuuntuu, kun ruokahetket ovat aina katkonaisina. Kaikki Bellarinen varsat ovat olleet todella rohkeita ja vilkkaita, tämä on tuonut emätammalle hieman päänvaivaa.
eei. Coxway Bracken, rautias 140cm rauhallinen ja rento kaveri, nykyisin toimii ratsastuskoulussa opetusmestarina ruunana. Coxway Brackenilla on vaihteikas historia, koska poni on vaihtanut omistajaa niin paljon ja paikoissa on ollut erilaiset tavoitteet, joita on yritetty tavoitella. Coxway on kilpaillut helppo B tasolla koulukilpailuissa, rataesteillä metrin luokissa, valjakkoajossa noviisissa luokissa muutama startti ja kenttäkilpailuissa tutustumisluokista löytyy sijoituksia ja muutama voitto. Poni on ollut luonteeltaan äkkipikainen ja yllättävä. Se ei ole ilkeä, mutta osaa yllättää tempuillaan hoitajansa. Pääpainotus orilla on ollut kilpailut ja aina myynti ilmoitukissa oli ehtona kilpailuissa käyminen. Poni on todella osaava, monipuolinen ja potentiaalinen mutta loppua kohti jatkuvasti vaihtuva ratsastaja alkoi kiukuttamaan ponia ja kilpailusuoritukset heikkenivät. Yleensä Coxway sijoittui kärkisijoille, ratsastajan taidoista riippuen toki. Muutaman kerran poni on vaihtanut kotia sen takia, ettei poni osaa, vaikka vika on ollut täysin ratsastajassa. Coxwayn osti keski-ikäinen nainen, joka etsi itselleen harrasteponia. Ori oli tuolloin 15-vuotias eli jo iäkäs yksilö. Nainen osti ponin, ruunasi ja päivittäiset rutiinit toivat poniin taas elämän iloa ja turvallisuuden tunnetta. Kotitalli vaihtui pieneen ratsastuskouluun, jonne Coxway pääsi tuntiponin tehtäviin. Coxway on jättänyt elämänsä aikana kahdeksan jälkeläistä. Ponin sukutaulu on harvinaisempaa laatua ja on tavallaan onni, ettei ponia käytetty enempää jalostukseen. Tämä suku on todellinen herkkupala, jota tulee vaalia.
eee. Alpine Rose, punarautias 136cm korkea äkäpussi, toimii omistajansa harrasteponina Ruotisissa. Rose on vahvaluonteinen, toimelias ja energinen. Sen kanssa tulee tai ei tule toimeen, vihaa tai rakastaa. Ponilla on omat kujeet ja metkut, mitä ei kovin moni ihminen ole jaksanut ymmärtää. Jos Rose olisi myyty, se olisi luultavasti jäänyt kiertolaiseksi maailmalle. Onni onnettomuudessa, Rose on saanut viettää elämänsä kasvattajansa suojissa. Ponilla on rakenteellisesti hyvä pitkä kaula, selkeä säkä, painunut selkä, korkea lanne ja lautanen, häntä kiinnittyy sopivan ylös, runko on sopusuhtainen ja hyvän lihaksikas. Jaloissa pientä huomautettavaa mutta muuten siistit ja terveet jalat. Liike on elastista ja siistiä, takaa ahtaat mutta suorat. Tammalla on tuuheat jouhet ja harja on yllättävän paksu ja vahva. Rosea voisi kuvailla työmyyräksi, koska työhaluja löytyy aina. Energinen poni turhautuu helposti karsinassa tai pienessä tarhassa seisomiseen, joten se tarvitsee aktiviteettia usein viikossa. Koulukiemuroita poni taitaa helppo B tasolle, keskittyminen tuntuu välillä liian vaativalta asialta. Millä päällä tamma sattuu olemaan, se kertoo myös koulukisojen tuloksen. Varikolla tamma on aina valppaana ja jopa hermostunut. Trailerissa tarvitsee olla aina joku kaverina. Maastoesteillä Rose on parhaimmillaan. Silloin saa laukata vapaasti ja ratsastaja hiljentää vauhtia vain ennen estettä. Esteille lähestyminen on tarkkaa puuhaa ja se voi helposti jäädä liian kauaksi, mutta ponilla riittää ponnistusvoimaa takaosasta niin paljon, että se saa kyllä pelastettua tilanteen mutta se syö ponin voimia radan loppua kohti. Rataesteillä on startattu 110cm luokkia. Kuumapäinen poni osoittaa mieltänsä pukittelemalla esteradalla, koska ratsastajan täytyy saada ponin vauhti pysymään tasaisena ja meno hallittuna. Turha jarruttelu ei ole tämän neidin mieleen. Vuosien kuluessa ja ikää tullessa, ponin olemus ja ajatusmaailma ei ole muuttunut mihinkään. Maastossa tamma on herkkä ja säpsyy, toisen ponin seurassa paljon rennompi. Tamma on varsonut kaksi varsaa ja kolmas on kuulemma vielä suunnitteilla eläkepäiville.
C: Sorel

Jälkeläiset


s. 28.05.2015 o. Fame's Legolas (i. Untuvapilven Léod)
s. 10.09.2016 t. Fame's Acapella (i. Pikkupellon Arthur)
s. 26.06.2018 t. Fame's Nekhbet (i. Fame's Gatsby)
s. . (i. )

Päiväkirja & valmennukset

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Ystäväni oli tulossa kylään ja olimme lähdössä maastoreissulle, ystäväni saisi tänään ratsukseen Nupun ja itse tulisin mukaan Ninjan kanssa. Näiden höpsöjen tammojen kanssa tulisi varmasti vauhdikas reissu mikä tarkoituksenamme onkin, tuulettaa hieman kaikkien päitä! Ilma oli varsin kaunis, lämpö oli juuri plussan puolella ja aurinkokin pilkisteli välillä pilvien takaa. Varustimme tammat, hyppäsimme pihassa niiden kyytiin ja suuntasimme läheiselle metsätielle. Naurumme raikui alkukäyntien aikana ja hyväntuulisuutemme tuntui tarttuvan myös tammoihin, molemmat kulkivat korvat pystyssä ja niiden askellus oli kovin terhakkaa. Hetken päästä kannustimme ystävämme raviin, metsätie oli alustana oikein mukavan pehmeä eikä kavioiden kopsetta kuulunut ollenkaan. Välillä kävelimme ja välillä ravasimme, välillä olimme aivan hiljaa ja välillä kikatimme kuin pienet tytöt. Nuppu ja Ninjakin tuntuivat tekevän samaa; välillä kuului sellainenkin pärinä ja pörinä. Saavuimme hetken päästä suuren pellon laitaan, katsoimme kaikki neljä toisiamme ja hiljaisessa yhteisymmärryksessä yllytimme ratsumme hurjaan laukkaan! Nuppu innostui kovasti muttei kumminkaan tehnyt ystäväni alla sellaisia rodeo liikkeitä niin kuin oma ratsuni. Vaikka pelto oli suuri, tuntui että se kuitenkin loppui aivan kesken ja me kaikki neljä tunnuimme olevan samaa mieltä. Ravailimme kuitenkin hurjan menomme jälkeen jonkin matkaa rennosti ja loppumatkan sitten vain kävelimmekin. Tallille päästyämme olimme kaikki hilpeitä ja hyvin rentoutuneita, tällaisia reissuja pitäisi tehdä ehdottomasti useamminkin!

Estevalmennus, valmentajana

Kilpailumenestys


Vain sijoitukset. Sijoituksia KRJ yht. 60kpl, voitot boldattu.
kutsu - NJ - nf tammat - 1/12, MVA-SERT
12.12.2016 - kutsu - VSN - nf tammat - 2/4, RCH
15.12.2016 - kutsu - NJ - nf tammat - 1/9, MVA-SERT
09.02.2017 - kutsu - NJ - nf tammat - 1/8, MVA-SERT
15.02.2017 - kutsu - VSN - ponitammat - 1/12, CH
13.08.2017 - kutsu - VSN - nf tammat - 2/5, RCH
05.05.2017 - kutsu - VSN - ponitammat - 2/12, RCH
24.12.2018 - kutsu - VSN - nf ponit - 3/12, RCH
27.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
27.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
28.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/30
15.03.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 2/40
03.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 2/60
16.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/76
16.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/76
21.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
22.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
30.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
29.03.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
03.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
06.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
06.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
15.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
17.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
19.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
21.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 4/50
12.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
13.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
15.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
19.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
17.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 4/40
18.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
19.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
20.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/40
16.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 5/40
02.05.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 4/50
04.05.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
16.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
17.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/40
20.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
21.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/40
16.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 5/29
17.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 5/29
18.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 2/29
19.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 3/29
19.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 5/29
20.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 4/29
23.04.2015 - kutsu - KRJ - HeB - 4/29
19.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
20.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 1/40
21.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
22.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 3/28
29.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 2/28
27.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
30.04.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
02.05.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
04.05.2015 - kutsu - KRJ - HeA - 4/40
31.07.2015 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 25/274
31.07.2015 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 27/302
31.03.2017 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 5/304
31.05.2018 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 16/242
30.06.2018 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 21/215
30.09.2018 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 1/219
31.01.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 21/288
28.02.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 9/202
31.03.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 17/210
30.04.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 18/188
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!