Fridan Eräprinsessa, kuollut 24.08.2020

               
© Cherie, CC BY-NC 2.0
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Virallinen nimi: Fridan Eräprinsessa, "Tessa" Syntynyt: 01.07.2018 (27v.) 4v. 01.08.2018
Rek.nro: VH18-018-1587 Rotu & sukupuoli: Suomenhevonen & Tamma
Säkäkorkeus: 153cm Väritys: Tummanruunikko
Kasvattaja: Frida, VRL-05826, Faconde Omistaja: Frida, VRL-05826, Faconde
Painotuslaji: Yleisratsastus Koulutustaso: ko:HeA, re:100cm, vaativa valjakko

Meriitit

Palkittu tammikuun KTK-tilaisuudessa KTK-II palkinnolla pistein 18+18+18+18=72p.
VIR MVA Ch, myönnetty 21.06.2020
Palkittu toukokuun KRJ tilaisuudessa KRJ-I palkinnolla pistein 8+46+25+18,5+15=112,5p.
Palkittu toukokuun ERJ tilaisuudesssa ERJ-I palkinnolla pistein 8+42+25+20+14,5=109,5p.
Palkittu kesäkuun VVJ tilaisuudessa VVJ-II palkinnolla pistein 7+45+22+20+5=99p.
Palkittu kesäkuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 17(14+3)+33(21+12)+17+17+7=91p.
Palkittu elokuun SLA tilaisuudessa SLA-I palkinnolla pistein 12+15+25+20+20=92p.

Luonnekuvaus

Fridan Eräprinsessa, kutsumanimeltään Tessa, on melko perinteinen suomenhevostamma. Se on rohkea sekä rauhallinen, mutta toisaalta myös hieman herkkähipiäinen. Tamma on ehdottoman itsetietoinen - se tietää, miten sitä pitää kohdella ja myös näyttää sen.

Hoidettaessa Tessa on rauhallinen sekä mutkaton. Hoitajan omatessa rauhalliset, pehmeät otteet ja kaiken muun ollessa kunnossa, ei tamman kanssa ole murehtimisen aiheita. Sen sijaan Tessa ei siedä kovia otteita tai hurjaa kiirettä - ne eivät ole tamman arvolle sopivia. Tyytymättömyytensä tamma osoittaa usein luimimisella sekä ilman näykkimisellä. Lisäksi kiireellä ja kovilla otteilla saa Tessan varmasti huonolle tuulelle, eikä normaalisti niin mukavalle tammalle sovi sellainen. Kaikenlaisessa muussakin käsittelyssä pätevät samat asiat. Tessa on rauhallinen, eikä säädä omiaan, mutta olettaa hyvää sekä rauhallista käsittelyä vastapainoksi.

Ratsuna Tessa on tyyni sekä miellyttävä. Toisaalta tamma ei ole sopivin ratsu kokemattomalle, koska se haluaa ratsastajan toimivan hyvin sekä oikein. Epäselvistä avuista tamma usein vetää herneen sieraimeen, eikä halua toimia ollenkaan. Rauhallisilla, selkeillä avuilla Tessa toimii hyvin ja tekee töitä mielellään. Häseltäminen, epämääräiset avut sekä muut asiat, jotka tamma kokee vääryydeksi, aiheuttavat usein pään viskomista ja täydellistä toimimattomuutta.

Esteillä Tessa on rohkea sekä rauhallinen. Se ei pelkää tai kyttäile esteitä, eikä ota stressiä radasta tai hälinästä. Sen sijaan ratsastajan hermostuneisuus, virheet tai jännittäminen eivät ole tamman mieleen. Tessan normaalisti hyvä suorituskyky katoaa ja rauhallisuus rakoilee. Ratsastajan ollessan selkeä ja rohkea, on tammakin hyvillä mielin hyppäämässä.

Valjakossa tamma on myös rauhallinen. Se tekee kaiken hyvin ja puhtaasti, kunhan kuski muistaa olla tarpeeksi selkeä sekä rauhallinen. Kiireiset, epäselvät käskyt aiheuttavat sen, että tamma niin ikään loukkaantuu. Silloin ei mistään tule mitään ja Tessa tuntuu lähinnä mököttävän. Kunhan kuskin ja tamman välinen yhteistyö pelaa, ei valjakkoradoissa ole ongelmaa - oli sitten kyse tarkkuudesta tai maastokokeesta.
C: Bella

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Tuohikotti
koHeA, re110cm, sk.150cm, vkko
KTK-II, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I
ii. Rautiaevm
ko, recm, sk.cm,
iii. Kaivasevm
ko, recm, sk.cm,
iie. Tuohivillaevm
ko, recm, sk.cm,
ie. Hyvälempievm
ko, recm, sk.cm,
iei. Kauroevm
ko, recm, sk.cm,
iee. Heilikkievm
ko, recm, sk.cm,
e. Mollamaija
koHeA, re110cm, sk.159cm, vprt
ERJ-II, KRJ-I, VVJ-II, YLA2, SLA-II
ei. Pojun Mottievm
ko, recm, sk.cm,
eii. Juhanievm
ko, recm, sk.cm,
eie. Joosaevm
ko, recm, sk.cm,
ee. Vinskin Ella-Iinaevm
ko, recm, sk.cm,
eei. Ärrän Apassievm
ko, recm, sk.cm,
eee. Kukkaaneevm
ko, recm, sk.cm,

ii. Rautian elämä ei alkanut helpolla mahdollisella tavalla, kun kylmänä maaliskuisena aamuna maailmaan putkahtanut varsa syntyi kuukauden etuajassa, pienenä ja heiveröisenä. Siinä kohtaa ei omistajan päässä paljoa pyörinyt, ensimmäiset viikot menivät varsaa hoitaessa, lääkitessä ja klinikalla ravatessa milloin minkäkin infektion vuoksi, joita keskosvarsa oli altis saamaan, ja saikin muiden edestä. Punarautiasta oria kutsuttiin yksinkertaisesti Rautiaksi, josta talonisäntä aina muisti kyllä muistuttaa orin ollessa vanhempi, etteikö sille jotakin järkevää nimeä ristittäisi vielä. 155-senttinen ori kasvoi ja vahvistui, ja pysyi Rautiana kirjoissa ja kansissakin. Puolivuotiaana ori sairasti keuhkokuumeen, joka oli viedä hengen ja ori vietti viisi vuorokautta Ypäjällä tehohoidossa. Hoidosta maksetut tunnit kuitenkin olivat kirjaimellisesti hintansa arvioisia, sillä ori toipui entiselleen viikossa ja pääsi takaisin laitumelle kaverien joukkoon, vaikkakin joutui alkuun viettämään vielä yöt sisällä emän kanssa. Rautian imetystä jatkettiin emän kanssa vielä kymmenkuiseksi infektioiden vuoksi ja kun koitti vieroituksen aika, ei rohkea pikkuori oikeastaan edes huomannut mamman katoamista, kun neljä leikkikaveria veivät huomion. Hyvätapainen ja kiltti nuori opetettiin ajolle ja emän kavionjälkiä seuraten se kilpaili pääasiassa valjakkoajossa sijoittuen vaativissakin luokissa lopulta. Hyväsukuinen ori oli kisatulostensakin ansiosta kysytty siitoksessa ja sen neljästäkymmenestä varsasta yhtä lukuunottamatta ovat muut olleet käyttöhevosia ja kilpailleet niin ratsastuksen lajeissa kuin valjakossakin sijoittuen.
iii. Kaivas oli hyväluonteinen ja helppo orii, joka kilpaili valjakkoajossa sekä helpoissa koululuokissa. Kaivaksen tasainen ja rauhallinen olemus veti tamman omistajia puoleensa ja se oli suosittu nuoresta pitäen hyvän suvun turvin, vaikka kisatuloksia ei vielä ollutkaan. Rautias ori oli herkkä ratsu, joka tiesi oman arvonsa ja saattoi olla haasteellinen uusia ratsastajia kohtaan, muttei kuitenkaan tehnyt mitään tyhmää koskaan. 159-senttinen ori periytti jälkeläisilleen hyvät lähtökohdat kouluratsuiksi tai valjakkoajoon ja kolmestatoista varsasta kolme on myös rakenteensa puolesta kantakirjattuja kakkospalkinnolle, kuten ori itsekin. Kaikki varsat ovat kilpailleet ainakin jonkun verran elämänsä aikana. Kaivas kuoli omalla laitumellaan salamaniskuun 18-vuotiaana.
iie. Tuohivilla oli komea hopeanruunikko pientamma (140cm), joka kilpaili erittäin hyvin tuloksin kouluratsuna pärjäten myöskin näyttelyurallaan hyvin. Ei se monia näyttelyjä ehtinyt käydä läpi, kun oli jo muotovalioon sertit kerättynä. Tuohi kantakirjattiin II palkinnolle ratsusuunnalle ja se siirtyi kilpailemisen lopetettuaan siitoskäyttöön, josta tammalle jäi jälkeläisiä kuusi, näistä yksi kantakirjattu. Jälkeläiset perivät Tuohen hyvistä ominaisuuksista askeleet ja kevyen rakenteen, joka oli kuin tehty myös esteille, joita osa kilpaili koulun lisäksi. Tuohen suvusta löytyy myös valjakkohevosia, jonka vuoksi osa varsoista päätyi kilpailemaan kolmea tai neljää lajia, mikäli niillä riitti rahkeita myös kenttäratsastukseen. Koulutustasoltaan tamma oli huippuluokkaa ja nopeaoppinen, mutta suomenhevosten sääntöjen vuoksi pääsi kilpailemaan vain vaativa B - tasolla.
ie. Hyvälempi oli kaunisrunkoinen pienehkö (150cm) tamma, joka peri voikon värin emältään. Lempi oli tuttu näky näyttelyissä ja erittäin mukavaluonteinen tamma hyvällä työmotivaatiolla varustettuna. Lempi kilpaili ratsastuslajien lisäksi myös näyttelyissä showluokissa sijoittuen usein pääkehään. Siitokseen tamma siirtyi jo nuorella iällä, jonka vuoksi se ei ihan hirveän laajaa kilpauraa ennättänyt tehdä, mutta sijoittui kyllä parinkymmenen sijoituksen verran sekä esteillä että koulussa 80cm luokissa. Tammalle jäi pitkän siitosuran ansiosta peräti yksitoista varsaa, jotka perivät emänsä kokoa ja ulkonäköä, itse asiassa ellen väärin muista ovat kaikki jälkeläiset voikkoja. Orijälkeläiset olivat luonteeltaan hieman kipakempia, mikä hieman rajasi niiden astutushalukkuutta.
iei. Kauro oli erittäin paljon rakenteeltaan ainoan jälkeläisensä kaltainen, vaikka olikin väriltään rautias. 153-senttinen ori omasi temperamenttisen luonnon ja eteni tarmokkaasti urallaan valjakkohevosena oppien nopeasti. Kauro kilpaili valjakkoajon lisäksi myös ratsastuslajeissa, mutta pärjäsi paremmin esteillä kuin koulussa, mikä oli yllättävää valjakkopainotuksen silmällä pitäen. Kauro oli varma suorittaja radalla, joka teki rohkeasti kaikissa lajeissa sen mitä pyydettiin, eikä arkaillut rohkeitakaan valintoja valjakkomaratonilla ja esteradalla. Koulupuolella orin valttikortti oli hyvä kokoamisaste, jonka ansiosta se teki vaativassa luokassa hyvää tulosta ruusukejahdissa. Pitkän ja monipuolisen kilpailu-uran ja hieman tuntemattomamman sukunsa vuoksi Kaurolta ei jäänyt kuin yksi jälkeläinen, joka tuntui kuitenkin perineen oriin kaikki hyvät ominaisuudet.
iee. Heilikki oli menestyneen suvun vesa, jonka hieno kultainen voikko karvapeite herätti ihastusta niin näyttelyissä kuin kilpakentilläkin. Kivan luonteen tuoman pikantin sävyn lisäksi ei liene ihme, että Heilikin varsat menivät kuin kuumille kiville. Valjakkopainotteisesta suvusta tuleva tamma kun periytti oman painotuksensa lisäksi vahvaliikkeisiä ja esiintymishaluisia jälkeläisiä, jotka kilpailivat koulussakin. 146 senttimetrin kokoon jäänyt pientamma sai kisauran ohessa välivuosina seitsemän voikkoa varsaa, jotka yhtä lukuunottamatta ovat jääneet pienhevosen mittoihin. Hyvärakenteinen tamma toimi ratsuna myös jonkun verran, vaikka kilpailemisessa pääpainona olikin valjakkoajo. Ratsastuslajeissa se ei kuitenkaan koskaan kisannut.
C: Jannica

Emänisä Pojun Motti on 161cm korkea, punarautias, yleisratsastuspainotteinen suomenhevos-ori jolla kilpailtiin aina eläkeikään saakka hyvin ahkerasti sekä este-, että kouluratsastuskilpailuissa. Ori pärjäsikin kisakautensa aikana paremmin kuin kukaan olisi osannut odottaa ja sijoituksia, sekä voittoja kertyi todella suuret määrät. Nyttemmin jo eläkkeellä Pojun Motti nauttii keräämästään menestyksestä ja kiertää satunnaisesti näyttelyissä virikemielessä. Ori on jo kantakirjattu ensimäisellä palkinnolla, sekä palkittu kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa kolmannella palkinnolla. Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu olisi kuulemma jossain vaiheessa suunnitelmissa, kunhan orin omistaja löytää aikatauluihinsa sopivan tilaisuuden.
Emänisänemä Joosa oli 162cm korkea, punarautias esteratsastuspainotteinen suomenhevos-tamma jolla kilpailtiin suhteellisen paljon sen omassa lajissa ja ihan kohtuullisella menestyksellä vieläpä. Suurimpien kisojen suhteen Joosan omistaja oli hieman arka omalla tavallaan ja siksipä tamman kanssa ei käytykkään missään arvostetuimmissa kisoissa, vaan kisat olivat suurimmilta osin pieniä seurakisoja. Tamman hyvän luonteen vuoksi sen jälkeläisiä kyseltiin suurimmilta osin ratsastuskoulukäyttöön ja kaksi viidestä varsasta myytiinkin nimenomaan ratsastuskouluhevosiksi.
Emänisänisä Juhani oli 159cm korkea, punarautias, kouluratsastuspainotteinen suomenhevos-ori jonka liikkeet olivat erittäin kaunista katsottavaa samoin kuin orin oma ulkonäkökin. Juhani oli nimittäin yksi komeimmista, sekä rodunomaisimmista oreista joita monikaan oli ikinä tavannut ja siksi ori palkittiinkin kantakirjaustilaisuudessa ensimmäisellä palkinnolla, sekä täysillä pisteillä jo ensimäisellä yrityksellä. Hyvän menestyksen vuoksi tämän orin omistaja sai melkein hätyytellä tammojen omistajia kimpustaan, sillä Juhanilla astutettavat tammat valittiin äärimmäisen tarkkaan. Jälkeläisiä syntyikin hyvin hillitty määrä orin elinaikana, koska siitä ei tahdottu tehdä massanimeä suomenhevosten sukuun.
Emänemä Vinskin Ella-Iina on 155cm korkea, vaaleanrautias, yleisratsastuspainotteinen suomenhevos-tamma jolla kilpailtiin ennen eläkeikää vähän kaikenlaisissa lajeissa ja jokaisessa lajissa ainakin jollain tavalla menestyen. Läheskään joka kerta ei sijoituksia, saatika voittoja tietenkään tullut, mutta ainakin Ella-Iinan omistaja on edelleenkin tyytyväinen ratsunsa silloiseen menestykseen. Luonteeltaan tamma on aina ollut rauhallinen, sekä kiltti, melkeinpä kuin vanhus. Jopa varsavuosina kaikki ihmettelivät tämän neidin rauhallisuutta ja nuorta ikää ei meinattu millään uskoa. Jälkeläsiä on syntynyt tähän mennessä vain kaksi kappaletta ja enempää tuskin on tulossakaan, vaikka kysyntää löytyisikin vielä todella monelle jälkeläiselle.
Emänemänisä Ärrän Apassi oli 153cm korkea, vaaleanrautias suomenhevos-ori jolla kilpailtiin suhteellisen hyvällä menestyksellä sen painotuslajissa kouluratsastuksessa vaikka ori olikin luonteeltaan äärimmäisen hankala, sekä ilkeä. Totta puhuakseni Ärrän Apassille pärjäsi ainoastaan sen omistaja ja vierailla ihmisillä ei ollut asiaa orin lähellekään. Juurikin tuosta suoraan sanottuna huonosta luonteesta johtuen ori ei saanutkaan elämänsä aikana kuin yhden jälkeläisen, joka ei kaikkien onneksi perinyt isänsä luonnetta.
Emänemänemä Kukkaane oli 157cm korkea, rautias suomenhevos-tamma joka painottui kenttä- ja esteratsastukseen äärimmäisen hyvällä menestyksellä ja erinomaisen hyppykapasiteetin omaavana. Moni hämmästelikin Kukkaasen hyppykapasiteettia sillä se oli parempi kuin monellakaan suomenhevosella ja ei siis ihmekään että sijoituksia, sekä voittoja kertyi lähes jokaisista kisoista joihin tamma osallistui. Juurikin hyppylahjojensa vuoksi tätä neitiä kyseltiin esteratsujen jalostukseen todella paljon ja jälkeläisiä syntyikin sen 25-vuotta kestäneen elämän aikana yhteensä kuusi kappaletta.
C: *lumienkuli*

Syntynyt Varsan nimi Isä Omistaja
15.09.2018 o. Fridan Tohveliprinssi Vähäpellon Voitohvo Ilona
21.09.2018 o. Fridan Espresso Mörkövaaran Lettumaakari Perho
29.05.2019 o. Fridan Savusankari Huvin Savusumu enna
22.06.2019 o. Fridan Uniprinssi Kuusniemen Unimurros Haltiasalo
10.03.2020 t. Fridan Eräneito Koistilan Jymy Frida

Päiväkirja & valmennukset

Estevalmennus, valmentajana Humutin
Valokylässäkin oli päästy kevään makuun ja kenttäkausi korkattu jo edellisen valmennuksen aikoihin pääsiäisenä. Kakkoskentällä lämmitteli pari ratsukkoa jo omaa valmennusvuoroaan odotellen kavaleteilla, parilla ristikolla sekä jumppasarjalla, jonka sisään oli rakennettu kiva kahden, yhden askeleen tauotukset puomien väleille. Itse rata sisälsi tänään yhteensä kuusi estettä, joita säädeltäisiin yksilötasosta riippuen vakiona laitetusta metristä. Luvassa oli ensimmäisenä oikeavoittoinen aloitus pystylle, vasen kaarros ja viiden askeleen lähestyminen okserille. Okserilta nyt päädyssä kaartaen kolmoselle ja muurille, jonka asetettu korkeus oli kahdeksankympin tienoilla. Siitä suoraa vasenta puolta ykkösesteen ohi ja kaarto oikealle kolmen esteen sarjalle (kolme askelta, kaksi askelta väleissä). Tämän jälkeen suoraan eteenpäin ja hevosen rohkeutta koettelevaksi rakennettua kyhäelmää kohti - värikäs viltti pingotettuna puomin päälle, ja sivutolpista viistosti maahan kiinnitetyt, tuulessa lepattavat viirit tekivät kuusikulmion puolikkaan muotoisen ylityskohdan. Estekorkeus oli jälleen kahdeksankymmenen luokkaa. Viimeisenä kierrettiin takaisin ykkösesteelle ja pysty toimi tällä kertaa kutosesteenä päättäen radan. Kaikkiaan rata keskittyi lähinnä lyhyen ja pitkän välin vaihteluun esteiden välillä tarjoten samalla paljon suht tiukkoja kaarroksia sekä niitä seuraavia nopeita ponnistuksia.?

? Kolmas ratsukko tuli eteeni kahteen ensimmäiseen poiketen aika verkkaista tahtia, ja ruunikko Tessa katseli esteitä tyynen rauhallisesti turpakarvat väristen. Uralla vielä kierrellessä ja rataa läpikäydessä panin merkille, että ruunikkolla tammalla ei ollut erityisemmin kiirettä minnekään, ja sen askel oli hieman liiankin pitkää ja tasaista.? Aloitus lähti rullaamaan tasapainoisesti Fridan nostaessa Tessan laukkaan ja lähestyen pelottomasti estettä. Hieman aavistellen jo kuitenkin tulevaa päästin ratsukon hyppäämään, ja Tessa osoitti luuloni oikeaksi hyvin lähteneellä, joskin voimattomaksi jääneellä hypyllä, ja huutelin pelin poikki ja ratsukon lähtöasemiin. Fridalle ohjeistin napakasti, että tammalta saisi pyytää pikkasen enemmän ratsuna. Ruunikko meni aika puolitehottomasti ja se oli ryhditön laukassa, joka näkyi laiskana tuntihevosen työskentelyä muistuttavana laahustamisena. Käskin kaksikon takaisin uralle ja pyöritin vakavailmeistä Fridaa ratsuineen useamman kierroksen verran, kunnes Tessa alkoi nostaa jalkoja ihan oikeasti askeleessa ja vastasi Fridalle tämän hakiessa ruunikkoon kootumpaa ilmettä. Päästyäni näkemään jo ihan tosissaan otettavan laukan ohjasin kaksikon aloittamaan suoraan uralta.? Tällä kertaa metrinen pystäri meni niin tasapainoisella, voimakkaalla ponnistuksella, runsaalla liitovaiheella ja tasajalkaisella laskeutumisella, että kehtasin huudahtaa kannustuksia. Okserille suunnatessa Tessan askel sai lisää voimaa ja Fridan ilmekin oli muuttunut tuimaksi, ja ratsukko näytti oikeasti olevan hyppyhommissa. Okseri lävähti yli vilauksella yhtä komealla tyylillä kuin pystykin, ja jatkumo oli kohti muuria samalla hyvällä rytmillä, ja luonnollisesti kasikymppinen muuri ei juuri Tessan menoa haitannut.? Sarjalla tamma vaihtoi vielä kovemman vaihteen päälle - liekö tahtoi näyttää jo valmentajallekin, ettei tässä olla mitään osaamattomia poropeukaloita - ja jysäytti sarjan täysin puhtaasti viimeistä pystyä myöten, vaikka kompuroikin toisella esteistä hieman huonosti lähteneestä ponnistuksesta johtuen, toki silti esteen virheettömästi ylittäen.? Viirikummajaisen kohdalla Tessa ei ollut juuri kahta katsetta luonut esteen suuntaan, mutta juuri sopivasti tuulenpuuska pääsi sotkemaan viirejä, ja ruunikon hyvin temmokas vauhti meinasi hiljentyä. Onneksi Frida oli hereillä ja kannusti tammaansa luottavaisesti eteenpäin, ja juuri sen enempää varmistelua Tessakaan ei kaivannut, vaan luotti ratsastajaansa ylittäen kevyesti hyvällä varalla viritelmän. Viimeinen pysty meni läpi kirityksen kautta ja kaksikon suoritus jäi varmastikin nopeimmaksi kokonaisuudeksi valmennuksen aikana. Kiitin tässä vaiheessa kaksikkoa hienosta taidonnäytteestä ja muistutin Fridaa, että alla oli oikeasti osaava ja potentiaalinen hevonen, jolta selvästi saa pyytää enemmänkin!

valmennus, valmentajana

Kilpailukalenteri

sijoituksia KRJ 45kpl, ERJ 43kpl, VVJ 46kpl
02.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 3/30
04.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
05.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
07.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
11.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 4/50
16.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 4/50
20.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 5/50
19.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 5/40
20.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 1/40
21.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 1/40
22.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 3/40
24.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 1/40
28.09.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 5/40
16.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
18.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
24.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 4/40
26.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
27.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 4/40
27.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
11.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 3/30
26.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
01.10.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
02.10.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
02.10.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
20.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
22.09.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
23.11.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 7/50
25.11.2018 - kutsu - KRJ - HeB - 3/50
18.12.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 1/40
21.12.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
22.12.2018 - kutsu - KRJ - HeA 3/40
24.12.2018 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
30.11.2018 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 20/215
01.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 4/50
05.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
09.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 4/30
12.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
13.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 4/30
18.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 1/30
19.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 5/30
20.01.2019 - kutsu - KRJ - HeA - 2/30
31.01.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 15/288
31.03.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 20/210
31.05.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 2/164
31.08.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 14/166
30.11.2019 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 2/166
16.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/40
18.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/40
20.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
23.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
26.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/40
28.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/40
20.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/40
25.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 3/40
26.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/40
29.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/40
04.10.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 6/40
20.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/50
22.09.2018 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/50
15.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/30
16.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/30
16.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/30
01.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 2/30
03.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
04.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
05.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
09.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 1/30
13.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
15.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 3/30
16.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 5/30
16.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 2/30
17.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/30
17.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/29
18.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 2/29
20.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 5/30
22.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/29
23.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 1/29
26.01.2019 - kutsu - ERJ - 100cm - 4/29
01.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 2/30
03.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
04.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
05.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
09.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 1/30
13.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 4/30
15.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 3/30
16.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 5/30
16.02.2019 - kutsu - ERJ - 90cm - 2/30
30.11.2019 - kutsu - ERJ CUP - 90cm - 8/67
30.04.2020 - kutsu - ERJ CUP - 100cm - 4/103
02.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksiköille - 5/46
03.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksiköille - 1/46
03.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksiköille - 2/44
04.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksiköille - 2/46
11.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilövaljakko - 3/24
12.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilövaljakko - 1/24
15.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa kestävyyskoe yksilövaljakko - 1/22
18.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilövaljakko - 4/24
09.09.2018 - kutsu - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe yksilöille - 6/49
13.09.2018 - kutsu - VVJ - Noviisi koulukoe yksilöille - 3/49
22.09.2018 - kutsu - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe yksilöille - 5/49
17.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 5/30
18.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille - 1/30
19.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 5/30
19.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille - 1/30
22.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 5/30
24.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 4/30
27.09.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 1/30
12.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille - 3/30
15.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 3/30
22.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille - 3/30
23.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille - 4/30
26.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 3/30
30.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille - 4/30
03.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa koulukoe yksilöille - 3/24
04.11.2018 - kutsu - VVJ - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille - 1/24
12.12.2018 - kutsu - VVJ - noviisi tarkkuuskoe yksilöille - 1/30
15.12.2018 - kutsu - VVJ - noviisi tarkkuuskoe yksilöille - 1/30
16.12.2018 - kutsu - VVJ - noviisi tarkkuuskoe yksilöille - 3/30
03.01.2019 - kutsu - VVJ - noviisi koulukoe yksilöille - 5/30
04.01.2019 - kutsu - VVJ - noviisi koulukoe yksilöille - 1/30
05.01.2019 - kutsu - VVJ - noviisi koulukoe yksilöille - 5/30
07.01.2019 - kutsu - VVJ - noviisi koulukoe yksilöille - 3/30
14.01.2019 - kutsu - VVJ - Noviisi kestävyyskoe yksilöille - 5/30
15.01.2019 - kutsu - VVJ - Noviisi koulukoe yksilöille - 2/30
20.01.2019 - kutsu - VVJ - Noviisi kestävyyskoe yksilöille - 3/30
23.01.2019 - kutsu - VVJ - Noviisi kestävyyskoe yksilöille - 4/30
26.01.2019 - kutsu - VVJ - Noviisi koulukoe yksilöille - 5/30
27.01.2019 - kutsu - VVJ - Noviisi kestävyyskoe yksilöille - 3/30
27.01.2019 - kutsu - VVJ - vaativa yksilövaljakko - 2/24
31.01.2019 - kutsu - VVJ CUP - Vaativa yhdistetty yksilövaljakoille - 6/45
30.09.2019 - kutsu - VVJ CUP - vaativa yhdistetty yksilövaljakoille - 1/48
30.11.2019 - kutsu - VVJ CUP - Vaativa yhdistetty yksilövaljakoille - 6/51
29.02.2020 - kutsu - VVJ CUP - Vaativa yhdistetty yksilövaljakoille - 1/25
30.04.2020 - kutsu - VVJ CUP - Vaativa yhdistetty yksilövaljakoille - 1/16
31.07.2020 - kutsu - VVJ CUP - vaativa yhdistetty yksilöille - 3/37
20.09.2018 - kutsu - VSN - sh tammat - 2/12, RCH
20.11.2018 - kutsu - NJ - sh tammat - 3/15, irtoSERT
08.12.2018 - kutsu - NJ - sh tammat - 4/12, irtoSERT
06.02.2019 - kutsu - VSN - sh tammat - 3/12, RCH
20.01.2019 - kutsu - NJ - sh tammat - 3/12, irtoSERT
27.01.2019 - kutsu - NJ - sh tammat - 4/12, irtoSERT
18.06.2020 - kutsu - NJ - sh tammat - 8/12, MVA-SERT
20.06.2020 - kutsu - NJ - sh tammat - 10/12, MVA-SERT

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!