Rio Regalia, kuollut 14.11.2013

   
© Tomasz Siergeij

Virallinen nimi: Rio Regalia, "Rio" Syntynyt: 25.1.2009 (19v.) 4v 06.08.2009
Rek.nro: VH06-013-6848 Rotu & sukupuoli: Oldenburg & Tamma
Säkäkorkeus: 169cm Väritys: Punaruunikko
Maahantuoja: *lumienkuli* Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: ko:HeB, re:150cm

Meriitit

Palkittu kesäkuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 28+27+24+35=114p.
Palkittu marraskuun ERL tilaisuudessa ERL-III palkinnolla prosentein 100+56,67+70+31+65+50=72,99%
Palkittu joulukuun ERJ tilaisuudessa ERJ-II palkinnolla pistein 7+50+16,5+14,8+7=95,3p.

Luonnekuvaus

Heipä hei kaikki!

Täällä kurkistelee 7-vuotias hallakonkimo oldenburg tamma Rio Regalia. Tutuille vain Rio tai Rega. Olen ratsastaessa reipas ja kuuliainen ja hyppään kaikki esteet vaivattomasti ja 150 senttisiin ratoihin asti. Koulua osaan semmoista helppo B:tä.

Tarhasta hakiessa hirnahdan aina jos näen jonkun kävelevän tarhani luo. Ravaan heti portille vastaan. Taluttaessa olen energinen, mutta en kuitenkaan lähde vetämän taluttajaa perässäni. Saatan vain joskus ravailla vierellä, mutta sitä ei kannata säikähtää. Pesusta en oikein tykkää, mutta annan silti pestä ilman kauheaa show’ta. Joskus vain steppailen paikallani ja kaivan maata. Harjattaessa minut kannattaa sitoa käytävälle, koska karsinassa tykkään pyöriä ja hyöriä. Käytävällä taas pysyn kiltisti paikoillani ja nautin harjauksesta. Harjatessa vähän väliä olen kerjäämässä herkkuja, mutta ymmärrän kyllä jos en ole niitä saamassa. En tykkää kun mahan alustaani harjataan. Se tuntuu minusta ärsyttävälle. Varsinkin jos harjataan kovalla harjalla. Silloin vinkaisen ja ainakin nostan takajalkaani merkiksi, että nyt ei tunnu hyvältä. Muuten annan hoitajani harjata kunnolla. Kaviot nostan nätisti. Satuloidessa annan laittaa satulan selkääni hyvin, mutta satulavyön kiristyksessä meinaan aina näykkäistä. Mutta en kuitenkaan oikeasti näykkäise. Kunhan vain esitän. Suitsiessa nostan päätäni jonkun verran, mutta en paljoa. Kuolaimien suuhun otto on aina hieman päivästä kiinni. Joinakin päivinä otan kuolaimet nätisti suuhun, mutta joinakin päivinä taas en meinaa millään ottaa niitä.

Selkään noustessa liikun vasta kun ratsastajani on kunnolla selässä ja painanut pohkeillaan minut liikkeelle. Kuten jo aiemmin sanoin. Olen ratsastaessa reipas ja hyvin tottelevainen. Yritän aina astella mahdollisimman pehmein askelin jotta ratsastajani ei varmasti tipahda selästä. Askeleeni ovat aika pienet näin isoksi hevoseksi, mutta pystyn myös pidentämään askeleitani tarpeen tullen aika paljon. Koulussa taivun hyvin ja kuljen hyvin myös muodossa. Haen itse muotoon jos ratsastaja vain on hyvin mukana eikä vain ole siellä selässä. Taivun hyvin pienillekin volteille ja menen pohkeenväistöt käynnissä ja ravissa hyvin. Tykkään kun ratsastajani on pehmeä kätinen ja rauhallinen ratsastaja. Herättelen kyllä ratsastajani jos hän on nukuksissa. Herätykseni tapahtuu pienellä ryntäilyllä ja pukkisarjalla. Esteitä rakastan ja hyppäänkin melkein itseni kokoisia esteitä kevyesti. Hyppyni ovat hyvin ilmavat ja onnistuvat melkein joka kerta. Hallitsen hyvin myös tiukasta käännöksestä hyppäämisen. Sarjaesteillä olen oikea luotto ratsu, koska hallitsen askeleen pidennyksen ja lyhennyksen melkeinpä ilman ratsastajan apua. Esteillä en melkein koskaan kiellä enkä kyttäile mitään esteitä. Maastossa en yleensä säiky mitään, mutta jos kaveritkin säikähtävät niin kyllä minäkin siitä jo säikähdän. Yksin maastoilen myös ihan hyvin. Joskus saatan heitellä maastossa ilopukkeja, mutta niistä ei ole vielä yksikään ratsastaja tippunut selästä. Maastoesteillä etenen vauhdikkaasti, mutta varmasti niinkuin niissä pitääkin. Hyppään kaikenlaiset esteet tukkiesteestä vesiesteeseen. En katsele mitään heiluvia esteen osiakaan. Joskus en halua liata kavioitani likaisessa vesiesteen vedessä tai missään lammikoissa jolloin vesiesteen yli pitää hypätä vieläkin pidemmin.

Lastatessa hyvinä päivinä menen traileriin kiltisti, mutta joskus ihan tahallani pistän kunnolla vastaan enkä vain mene. Lopulta annan periksi ja menen koppiin. Eli sekin riippuu aika paljon millainen päivä minulla on ollut. Kuljetuksen aikana joskus saatan höyrytä trailerin sisällä kun kuuluu kaikkia ihme kolinoita. Lisäksi potkin joskus seiniä. Se on paha tapa jota omistajani ovat yrittäneet kitkeä minulta pois. Mutta eivät ole ainakaan tähän mennessä vielä onnistuneet siinä. Kisapaikalla katselen innoissani ympärille. Kisasuorituksen aikana keskityn pelkkään rataan ja kuuntelen tarkkaavaisena ratsastajaa enkä kiinnitä huomiota muihin asioihin. Verryttelyssä kun mennään pelkkää ravia tai käyntiä eikä mitään tehtäviä katselen ympärille ja kääntelen päätäni vähän väliä. En huomio muita hevosia tai ihmisiä sen kummemmin joskus saatan höristä vastaan tulevalle hevoselle.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Made My Luke evm
koHeB, re160cm, sk.158cm, km
ii. Foolish Pleasure evm
koHeB, re160cm, sk.160cm, hkko
iii. Pergamos evm
ko, recm, sk.cm,
iie. Feline evm
ko, recm, sk.cm,
ie. Misty Audacity evm
koHeA, re160cm, sk.155cm, km
iei. Almost Illegal evm
ko, recm, sk.cm,
iee. Moulin Rouge evm
ko, recm, sk.cm,
e. Turtle Dove evm
koHeA, re140cm, sk.165cm, km
ei. >Micro Mini evm
koHeB, re150cm, sk.167cm, m
eii. Marengo evm
ko, recm, sk.cm,
eie. Castaway evm
ko, recm, sk.cm,
ee. Totally Awesome evm
koHeB, re160cm, sk.163cm, rn
eei. Twist N Time evm
ko, recm, sk.cm,
eee. Almonds evm
ko, recm, sk.cm,

Rion isä Made My Luke on upea kimo ori. 158 senttinen komistus on loistava esteiden hyppääjä ja suorittaa esteradan aina yhtä hienosti, kunnialla läpi. Made My Luke on helppo B tasoinen kouluratsastuksessa ja esteillä hyppää hienosti jopa 160cm radat. Made My Luke omistaa hienon rakenteen joka periytyy myös sen jälkeläisilleen. Tämä kimo ori on upea ilmestys myös näyttelyissä joissa se on pärjännyt hyvin.
Made My Luken isä Foolish Pleasure on hallakko hienon näköinen ori. Foolish Pleasure on kovaluontoinen ori jolta ei kyllä orimaisuutta puutu. Säkäkorkeudeltaan ori on 160cm jolla ylitetään kepeästi isotkin esteet. Foolish Pleasure omistaa aivan ihanan ja miellytyshaluisen ratsastettavuuden josta monet ovatkin ihastuneet. Ori kulkee niin ihanasti ja tottelee jokaista pientäkin apua. Se periyttää jälkeläisilleen mukavaa ratsastettavuutta. Foolish Pleasure on kisannut paljon esteratsastuksessa.
Isän emïä Misty Audacity. Kuvan kaunis kimo tamma. 155cm korkea neiti on hurmaava neitokainen jolla on kultainen sydän. Misty Audacity omistaa mahtavan näköisen sporttisen rakenteen jolla se on pärjännyt erinomaisesti näyttelyissä. Lisäksi sen pitkillä jaloilla hypätään vaikka kuinka korkeat esteet. Misty Audacity omistaa hienot ja lennokkaat askeleet. Se periyttää jälkeläisilleen kultaista luonnetta. Misty Audacity on kisannut paljon niin este- kuin kouluratsastuksessakin.

Rion emä on upea tamma Turtle Dove. 165 senttinen kimo tamma on kaunis ilmestys kisakentillä. Tamma suorittaa kouluratsastuksen perusteet aina helppo A:han asti ja esteitä hyppää ratana 140cm. Upea tamma kyseessä. Turtle Dove omistaa hienon luonteen joka onkin ihastuttanut monia. Miellytyshaluinen neiti on täysin ihmisen hallittavissa ja alistuu täysin ihmisen tahtoon. Turtle Dove antaa myös pienempien käsitellä itseään mainiosti. Herttainen tamma kyseessä. Turtle Dove omistaa hieman massiivisemman ja lihaksikkaamman rakenteen. Kisakentillä se on pärjännyt erittäin hienosti. Turtle Dove periyttää mahtavaa luonnetta.
Turtle Doven isä Micro Mini on hienoaskelinen ori joka on saanut suurta menestystä kouluradoilla. Esteradoilla Micro Mini loistaa myöskin ja etenee erittäin reippaalla tahdilla. Tämän orin saatat tunnistaakin esteradoilla menemästä hieman liian reippaastikin. Kuitenkaan vauhti ei yhtään haittaa tämän hevosen hyppyjä vaan Micro Mini hyppää loistavasti vaikka kovastakin vauhdista. Ori omistaa upean siron rakenteen joka on aivan täydellinen esteratsastuksessa. Näyttelyissäkin Micro Mini on pärjännyt hienosti.
Rion emän emä Totally Awesome on nätti 163cm korkea tamma. Totally Awesomella on muutama jälkeläinen jotka ovat kaikki hyvin menestyneitä kavereita. Totally Awesome on saanut paljon kiitosta erittäin hienosta hyppytekniikastaan jota se periyttää myös jälkeläisilleen. Lisäksi tammalla on erittäin hieno luonne. Rakenteeltaan Totally Awesome on myös melko kevyt rakenteinen. Hieno tamma kyseessä.

Syntynyt Varsan tiedot Isä Kotipaikka
18.12.2009 o. Prince Gio F Freentantz om. Vorstal
29.12.2009 t. Grenadiner F Stark Adler om. Cery
12.06.2010 t. Rhiannon F Stark Adler om. Meiju K.
17.01.2011 t. Chamilla Fly F Far Intimate om. Reciente
03.04.2011 t. Little Lies F Candydealer GER om. weem
14.08.2011 o. Stark Samson F Stark Adler om. Oldsfell
17.10.2011 t. Virginia F Jamestown om. Hamzi
23.08.2012 t. Chabelle F Ironsky om. gabi
20.09.2012 t. Irene F Ironsky om. TuuliaT.
15.11.2012 o. Renegat F Lachen om. Norpatar
03.09.2013 t. Diamante F Crixus om. Frida
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Estevalmennus, valmentajana Reprobate
Rega vaikutti hyvin rauhattomalta, kun talutit tamman kentälle samalla kun kokosin esteitä kentälle. Mutta kun selkään pääsit ja Regan kanssa lämmittelemään, niin tamma muuttui. Tamma yritti ryöstää välillä tai muuta vastaavaa tehdä, mutta pidit Regan hyvin aisoissa. Verryttelyiden aikana olin koonnut neljän esteen sarjan ja korkeutta esteillä oli 150cm. Luvassa oli siis ensin yksi ristikko sen jälkeen kaksi pystyä sarjana ja viimeisenä yksi okseri. Nostit hallitun laukan ja suuntasitte ristikolle. Tamman hienolla hyppytyylillä este ylittyi helposti ja laukka pysyi esteen jälkeen taas hallittuna. Sarjalle mentäessä laukka-askeleet olivat hiukan värin laskettu, mutta korjasit asian hienosti Regan kanssa ja ensimmäinen osa sarjasta ylittyi juuri ja juuri puomiin koskematta. Toinen osa meni paremmalla ilmavaralla. Okserille mentäessä annoit tammalle aavistuksen verran enemmän vapautta laukata ja esteelle tulo onnistui paremmin kuin hyvin, eli täydellisesti. Suorititte radan aivan mainiosti, joten muuta ei voinut sanoa kuin teidän olevan kunnon parivaljakko esteratoja kilpaillessa. Lopuksi kokosin muurin, koska halusin nähdä miten tamma tähän suhtautuisi. Esteelle korkeutta oli 130cm, mutta hyvä loppu esteen korkeudeksi. Suuntasitte muurille ravissa, teit voltin jossa nostit laukan ja käänsit Regan katseen takaisin muuriin. Tamma meinasi ryöstää, mutta pidätit ja tamma tuli juuri sopivasti muurille. Ylititte muurin hyvällä ilmavaralla, eikä tamma yhtään jänistänyt muuria. Teitte loppuverryttelyt, jonka jälkeen lopetimme valmennuksen.

Talvirieha 5.12.2009
Käytiin Rion kanssa Resperantassa talviriehassa. Osallistuttiin hevosten lumipeltoralliin ja sijoitus oli 6/10. Oli todella kiva päivä!

Estevalmennus Heleässä
Rio oli jo alkutunnista selvästi pirteä ja hyväntuulinen. Se kulki allasi hyvin ja oli jo lämmittelyssä erittäin yhteistyöhaluinen. Käsittelit tammaa hyvin ja se vastasi apuihisi viivyttelemättä. Esteillä hallitsit tammasi askelta erinomaisesti ja pystyitkin hyvin arvioimaan oikeaa ponnistuskohtaa. Tammasi on selvästi myös notkea, joten leveämpinä esteiden ylitys ei tuottanut teille mitään ongelmaa. Komea leiskautus oikeasta kohdasta, ilmavasti yli ja pehmeästi alas, sitä suorituksenne parhaimmillaan oli ja silloin sitä oli ilo katsoa. Pelasitte hyvin yhteen, vaikkei tamma aina tuntunut tarvitsevan sinulta kovinkaan paljon apua. Muista kuitenkin valmistella myös itsesi hyppyyn, ettet jää jälkeen ja pilaa suoritustanne sillä

Näyttelyt Rifiutissa
Osallistuttiin luokkaan puoliveritammat ja sijoitus oli 7/7. Näyttelyissä käytiin vanhoilla kuvilla.

Estevalmennus, valmentajana Nintsu.
Verryttelyssä teitte paljon siirtymisiä sekä askellajien välillä että askellajien sisällä. Näin sait Regan odottamaan apujasi ja keskittymään. Tamma kuuntelikin sinua hyvin ja pelasitte oikein hyvin yhteen. Ensimmäisillä hypyillä Rega hieman kiirehti eikä malttanut tulla riittävän lähelle vaan hyppy lähti jo kaukaa. Uudella yrityksellä sait korjattua ponnistuspaikan oikeaksi ratsastamalla hieman tarkemmin ja päättäväisemmin. Parin lämmittelyhypyn jälkeen Rio rauhoittui ja alkoi kuunnella tarkemmin apujasi. Sarjoilla teillä ei ollut mitään ongelmia, vaan Rio tuntui jo itse näkevän oikean askelpituuden ja ponnistuspaikat. Kaarevilla sarjoilla muista pitää sisäpohje hieman vahvempana, sillä muuten Rio suoristaa kaarta liikaa. Yhteistyönne sujui hyvin ja oma istuntasi ja ratsastuksesi on siistiä.

Estevalmennus, valmentajana Adrianne
Frida ja Rio astelivat energiaa puhkuen maneesiin! Oli kiva saada jo entuudestaan tuttu ratsukko valmennettavaksi, päästiimpähän hiomaan aikaisemman valmennuksen epäkohtia puhtaimmiksi. Pistin teidät jälleen verryttelemään itsenäisesti, huudellen silloin tällöin ohjeita, kasatessani matalaa ristikkoa. Runsaiden alkulämmittelyiden jälkeen annoin teille luvan tulla esteen ravissa, sitemmin laukassa. Ravissa Rio ylitti sen vähän töksähtävästi, mutta laukassa se suorastaan liiti sen yli, suurella ilmavaralla jälleen :) Vauhtia piisasi jälleen vähän turhan paljon, kuten edelliselläkin kerralla, joten annoin teidän harjoitella laukan rauhallista tempoa ympyrällä, sillä aikaa kun ite kokosin teille pientä rataa. Tulitte aluksi radan hurjassa laukassa, mutta muistutettuani sinua pidätteidesi voimasta, homma rupesi sujumaan paremmin. Korotimme esteitä joka kierroksen jälkeen ja meno rupesi näyttävään aivan mahtavalta! Hyppäsitte neidin kanssa samanaikaisesti ja tarkasti. Hienosti edistytty!

Estevalmennus, valmentajana Rachel
Maaneesin ovella kurkisteli ruunikko puoliveritamma, ratsastajanaan Frida. Kehoitin ratsukkoa lämmittelemään itsenäisesti, koska rakensin ensimmäistä tehtävää. Rio oli lämmitelty noin 15 minuutissa. Lämmittelimme vielä 70cm innareilla, jotta näkisin millainen tamma oli hypätessä. Rio hyppäsi todella laiskasti aluksi, mutta loppua kohden se virkosi ja hyppäsi innokkaasti. Teimme molempiin suuntiin muutamat hypyt ja sen jälkeen oli aika aloittaa valmennuksen aihe, hyppäämisen suoralla linjalla. Tehtävässä oli tarkoitus hypätä pituushalkaisijalla olevat esteet. Esteitä oli kaksi, ensimmäinen 80cm pysty ja toinen 100cm okseri. Pyysin ratsukkoa tulemaan tehtävän ensin oikeassa kierroksessa laukassa. Ratsukko tuli suoraan, mutta Rioa piti taas herätellä. Frida käski ratsuaan eteen ja tamma pidensi askelijaan. Hypyt onnistuivat hyvin, vaikka ensimmäisen esteen puomi tipahtikin. Seuraavalla kerralla puomi pysyi kyllä ylhäällä ja ratsukko läpäisi koko tehtävän erinomaisesti. Hyppäsimme vielä muutaman kerran ja vaihdoimme suuntaa. Nostin esteitä hieman korkeammalle ja tamma innostui, kun se sai hypätä 110cm esteitä. Muuten tehtävä olisi onnistunut erinomaisesti, mutta esteiden jälkeen tamma oikaisi paljon ja esteen jälkeinen ratsastus kärsi. Kehoitin Fridaa keskittymään eritoten, että tamma kulkee suoraan myös esteiden jälkeen. Loppujen lopuksi tamma meni kuin oppikirjassa ja Fridan ratsastus oli ilo silmälle. Annoin ratsukon levätä hiukan kun vaikeutin tehtävää. Nyt tehtävä oli lähes sama, mutta este korkeus oli 120cm ja tehtävässä oli neljä estettä. Nyt ratsukon pitäisi ratsastaa kahden pystyn sarja, tehdä laukanvaihto ja jatkaa okserin ja pystyn sarjalle. Molempien esteiden väliin pitäisi tulla neljä askelta. Rio osasi tulla suoraan ja tehdä laukanvaihdot, mutta esteiden väliin tuli viisi askelta. Kehoitin Fridaa laskemaan ääneen askeleet ja nyt se onnistui. Teimme tehtävän nopeasti vielä toiseen suuntaan ja lopuksi ratsukka sai hypätä 120cm radan, jossa kerrattiin opittuja asioita. Radan jälkeen annoin ratsukon lämmitellä itsenäisesti.

Kilpailukalenteri

sijoituksia 97kpl
15.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
04.11.2009 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/40
04.11.2009 - kutsu - ERJ - 130cm - 4/29
04.11.2009 - kutsu - ERJ - 130cm - 2/50
04.11.2009 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/40
04.11.2009 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/29
07.11.2009 - kutsu - ERJ - 130cm - 2/40
13.11.2009 - kutsu - ERJ - 120cm - 3/48
13.11.2009 - kutsu - ERJ - 120cm - 4/30
15.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
16.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
17.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
17.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
17.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
25.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
26.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
27.11.2009 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
30.11.2009 - kutsu - ERJ - 130cm - 1/30
30.11.2009 - kutsu - ERJ - 130cm - 1/30
30.11.2009 - kutsu - ERJ - 130cm - 3/30
13.11.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/43
05.11.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
01.12.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
03.12.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/40
04.12.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/40
05.12.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
14.12.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
17.01.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/60
30.01.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/70
27.01.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/55
25.02.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
28.02.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/40
09.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
11.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
13.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
11.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
15.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
18.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
23.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
24.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
20.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
28.05.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/60
03.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
25.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
26.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
21.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/50
27.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
09.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/40
29.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
02.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
03.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
04.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
11.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
12.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
28.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
28.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
11.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/100
29.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
30.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
30.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
25.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/40
27.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
10.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
13.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
17.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/50
24.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
25.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
28.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
02.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/27
04.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
08.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
08.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
22.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
24.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
27.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
28.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
26.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/49
31.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/49
31.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/48
01.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/60
02.08.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/40
03.08.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
06.08.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
03.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
24.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
26.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
28.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
27.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
21.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/60
21.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/32
16.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
19.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/40
31.10.2012 - kutsu - ERJ CUP - 140cm - 1/184
30.11.2012 - kutsu - ERJ CUP - 150cm - 8/214
22.01.2012 - kutsu - NJ - muut harvinaiset pv tammat - 2/9 LKV2, irtoSERT --> KuMa, JS
05.04.2013 - kutsu - NJ - Oldenburgtammat - 1/4 LKV1, irtoSERT --> MVA-SERT, JS

15.05.2013 - kutsu - NJ - - 2/5 LKV2, irtoSERT, JS

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!