Diamante F, kuollut 09.08.2018

   
© LR.
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Virallinen nimi: Diamante F, "Kiia" Syntynyt: 03.09.2013 (22v.) 4v 03.01.2014
Rek.nro: VH14-031-0025 Rotu & sukupuoli: Suomalainenpuoliverinen & Tamma
Säkäkorkeus: 171cm Väritys: Kimo
Kasvattaja: Frida Omistaja: Frida, VRL-05826, Faconde
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: ko:HeA, re:150cm

Meriitit

Palkittu kesäkuun KTK tilaisuudessa KTK-III palkinnolla pistein 16+16+17+16=65p.
Palkittu toukokuun ERJ tilaisuudessa ERJ-I palkinnolla pistein 6,5+42+25+20+15=108,5p.
Palkittu heinäkuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 20(14+6)-33(21+12)-17-12-6=88p.

Luonnekuvaus

Diamante F, tuttujen kesken vain Kiia, on äärettömän mukava ja yhteistyöhaluinen tamma. Kaikki käy -luonteensa ansiosta se on mainio ratsu aloittelijalle, että kokeneemmallekin ratsastajalle. Rautaiset hermot auttavat tammaa myös kisakentillä, eikä sitä matkaaminen tai kisapaikat stressaa.
Vaikka tamma onkin erittäin kiltti, niin tarhassa se on pomo. Turhasta se ei muita pomottele, mutta se järjestystä yllä. Kiia on aina ensimmäisenä portilla vastassa ja sen saakin sieltä siis helposti napattua. Taluttaessa tamma tulee nätisti perässä. Perushoitotoimen piteet sujuvat hyvällä hengellä aina Kiian kanssa, ainoastaan letkulla peseminen on hieman inhaa sen mielestä, eikä se silloin seisoisi mielellään paikallaan lainkaan. Sieni + ämpäri yhdistelmällä toimimalla saadaan tästäkin kuitenkin hevoselle mukavampaa. Varustaminen, kengitys, madotus, eläinlääkärin tarkastukset ynnä muu on kuitenkin superhelppoja aina sen kanssa.

Ratsastaessa tamma on melko reipas, omalla moottorilla kulkeva. Monesti aloittelijat säikähtävät tamman reippautta, mutta Kiialta onneksi löytyy jarrut erittäin helposti ja muutamien pysäytysharjoituksien jälkeen ratsastajat ovat uskaltaneet sen selässä rauhoittua. Kiia on erittäin kevyt ratsastaa ja sillä on mukavan elastiset liikkeet. Kouluratsuna Kiia tarvitsee hieman kokeneemman ratsastajan näyttääkseen parhaat puolensa, mutta esteillä se on mainio opetusmestari, kun esteet ovat alle metrin. Kun estekorkeus nousee yli metriin se ei anna enää ratsastajan vain matkustaa, vaan alkaa vaatimaan jo parempia ohjeita ja jopa hieman kuumuu. Kiia pelastaa useasti kyllä ratsastajansa kiperistä tilanteista, mutta se on myös muutaman kerran vetänyt täysin liinat kiinni juuri ennen estettä, jos ratsastaja ei ole ollut hereillä.
Trailerissa ja hevosautossa Kiia matkustaa tottuneesti, yksin tai kaverin kanssa. Kisapaikalla se käyttäytyy kuin kotonaan, mutta vieraita hevosia se ei lähelleen hyväksy ja siksi kisoissa sille laitetankin häntään aina varmuuden vuoksi punainen nauha, jotta muut tietävät pitää hieman väliä.
C: Veera R.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Crixus
koVaA, re160cm, sk.174cm, m
VIR MVA Ch, KTK-I, ERJ-I, YLA1
ii. Lux Noctisevm
re160cm, sk.17cm, m
iii. Rhaskosevm
re120cm, sk.172cm, trn
iie. Autumn's Dreamevm
sk.165cm, rt
ie. Amaranthineevm
sk.164cm, prt
iei. Ariakanevm
re150cm, sk.169cm, rt
iee. Starbreezeevm
sk.167cm, rn
e. Rio Regalia
koHeB, re150cm, sk.169cm, rn
YLA2, ERJ-II, ERL-III
ei. Made My Lukeevm
koHeB, re160cm, sk.158cm, km
eii. Foolish Pleasureevm
koHeB, re160cm, sk.160cm, hkko
eie. Misty Audacityevm
koHeA, re160cm, sk.155cm, km
ee. Turtle Doveevm
koHeA, re140cm, sk.165cm, km
eei. Micro Minievm
koHeB, re150cm, sk.167cm, m
eee. Totally Awesomeevm
koHeB, re160cm, sk.163cm, rn

i. Lux Noctis on kuin ilmetty Crixuksemme, sillä orit muistuttavat erehdyttävästi toisiaan. Suurikokoinen musta ori omaa ihanteellisen rakenteen, sekä kapasiteettia 160cm esteradoille. Ori kisaa yhä kansallisella tasolla, vaikka sen huippuvuodet ovatkin jo ehkä enemmän takanapäin. Lux Noctiksen luonne vaatii ratsastajalta raudanlujaa ammattilaisuutta ja usein myös fyysisyyttä, joten oria ovat pääsääntöisesti ratsastaneet miehet. Saksassa vaikuttava Noctis on astunut tähän mennessä kuusikymmentä tammaa, mutta vielä ei ole varmaa, millainen periyttäjä ori on, koska jälkikasvu on vielä verrattain nuorta.
ii. Rhaskos on ruumiinrakenteeltaan jykevähkö tummanruunikko ori, joka toimi elämänsä aikana pääsääntöisesti siitosorina. Hieman kömpelönäkin pidetty ori kisasi muutaman kauden 120cm ulkoradoilla menestyen kohtalaisesti. Vaikka ori itse ei menestynytkään mainittavasti, ovat sen jälkeläiset menestyneet sen itsensäkin edestä. Johan Bergmannin omistuksessa oleva Rhaskos viettää tätänykyä eläkepäiviä astuen silloin tällöin tilan omia tammoja.
ie. Autumn's Dreamin lupaavasti alkaneelta kisauralta katkesi siivet alkuunsa, kun tamma teloi jalkansa pahanlaatuisesti kotikentällään. Autumn's Dream astutettiin heti tamman toivuttua siihen kuntoon, että rikkinäinen jalka kestäisi kantavana olevan tamman painon. Tamman laittaminen kantavaksi oli kuitenkin virhearvio, sillä Autumnin tila meni nopeasti huonompaan suuntaan ja tiineyden loppumetreillä tammalle annettiin runsaasti kipulääkitystä. Pian varsan syntymän jälkeen Autumn päästettiin laukkaamaan vihreämmille laitumille, sillä telottu jalka ei olisi koskaan toipunut ennalleen.
e. Amaranthine on Julia Sommerin omistama ja ratsastama tamma, joka kisaa edelleen satunnaisesti. Kenttäratsastuksen saralla kunnostautunut tamma on jättänyt jälkeensä toistaiseksi vain yhden jälkeläisen, Crixuksen. Amaranthinen paras kausi on ehdottomasti vuonna 2007-2008, jolloin tamma sijoittui kärkijoukkoon muutamissa merkittävissä kisoissa. Mikään megamenestyjä tämä hevonen ei kuitenkaan ole ollut. Luonteeltaan Amaranthine on kipakka, mutta tarpeeksi osaavan ratsastajan käsissä kuuliainen ja luotettava ratsu.
ei. Ariakan aloitti kisauransa 150cm esteradoilla menestyen lähes ilmiömäisesti. Nuori lupaus myytiin nopeasti päätähuimaavalla hinnalla Ranskaan yhdelle maan kärkiratsastajista. Félix Parshall ei kuitenkaan jostain syystä saavuttanut Ariakanin kanssa samanlaista menestystä, vaan orin kilpailutulokset lähtivät nopeasti laskuun. Orin aikaisempi omistaja on mahtanut hykerrellä mielissään, kun pääsi orista viime hetkellä eroon ja teki vielä sievoisen summan rahaa myymällä sen. Ariakanista ei ole pahemmin kuultu sen tekemän flopin jälkeen, mutta Parshall on jatkanut maansa johtavana esteratsastajana. Orin muutamat jälkeläiset ovat kisanneet eri lajeissa menestyen kohtalaisesti.
ee. Starbreeze pitää majaa eräässä pienessä saksalaisessa syrjäkylässä, Falyse nimisellä maatilalla. Star ei ole astunut kaviollaan kuuna päivänä sen paremmin koulu- kuin esteradoillekaan kamppailemaan pokaaleista ja ruusukkeista. Vaatimattomissa oloissa elelevä tamma pulskistuu tätänykyä suurikokoisella laitumella, jossa se saa rauhassa laiduntaa vanhan puoliveriruuna Bronnin kanssa. Nuoremmalla iällä Starbreeze on ottanut osaa kylässä järjestettäviin laukkakisoihin ja tamman karsinan ovea koristaakin kunniamaininta kolminkertaisena ja ylivoimaisena kisojen voittajana. Tamman ainut jälkeläinen on Amaranthine niminen tamma, joka on kunnostautunut kouluratsastuksen saralla.
C: Skurvash

ei. Made My Luke on upea kimo ori. 158 senttinen komistus on loistava esteiden hyppääjä ja suorittaa esteradan aina yhtä hienosti, kunnialla läpi. Made My Luke on helppo B tasoinen kouluratsastuksessa ja esteillä hyppää hienosti jopa 160cm radat. Made My Luke omistaa hienon rakenteen joka periytyy myös sen jälkeläisilleen. Tämä kimo ori on upea ilmestys myös näyttelyissä joissa se on pärjännyt hyvin.
Made My Luken isä Foolish Pleasure on hallakko hienon näköinen ori. Foolish Pleasure on kovaluontoinen ori jolta ei kyllä orimaisuutta puutu. Säkäkorkeudeltaan ori on 160cm jolla ylitetään kepeästi isotkin esteet. Foolish Pleasure omistaa aivan ihanan ja miellytyshaluisen ratsastettavuuden josta monet ovatkin ihastuneet. Ori kulkee niin ihanasti ja tottelee jokaista pientäkin apua. Se periyttää jälkeläisilleen mukavaa ratsastettavuutta. Foolish Pleasure on kisannut paljon esteratsastuksessa.
eie. Misty Audacity. Kuvan kaunis kimo tamma. 155cm korkea neiti on hurmaava neitokainen jolla on kultainen sydän. Misty Audacity omistaa mahtavan näköisen sporttisen rakenteen jolla se on pärjännyt erinomaisesti näyttelyissä. Lisäksi sen pitkillä jaloilla hypätään vaikka kuinka korkeat esteet. Misty Audacity omistaa hienot ja lennokkaat askeleet. Se periyttää jälkeläisilleen kultaista luonnetta. Misty Audacity on kisannut paljon niin este- kuin kouluratsastuksessakin.

ee. on upea tamma Turtle Dove. 165 senttinen kimo tamma on kaunis ilmestys kisakentillä. Tamma suorittaa kouluratsastuksen perusteet aina helppo A:han asti ja esteitä hyppää ratana 140cm. Upea tamma kyseessä. Turtle Dove omistaa hienon luonteen joka onkin ihastuttanut monia. Miellytyshaluinen neiti on täysin ihmisen hallittavissa ja alistuu täysin ihmisen tahtoon. Turtle Dove antaa myös pienempien käsitellä itseään mainiosti. Herttainen tamma kyseessä. Turtle Dove omistaa hieman massiivisemman ja lihaksikkaamman rakenteen. Kisakentillä se on pärjännyt erittäin hienosti. Turtle Dove periyttää mahtavaa luonnetta.
Turtle Doven isä Micro Mini on hienoaskelinen ori joka on saanut suurta menestystä kouluradoilla. Esteradoilla Micro Mini loistaa myöskin ja etenee erittäin reippaalla tahdilla. Tämän orin saatat tunnistaakin esteradoilla menemästä hieman liian reippaastikin. Kuitenkaan vauhti ei yhtään haittaa tämän hevosen hyppyjä vaan Micro Mini hyppää loistavasti vaikka kovastakin vauhdista. Ori omistaa upean siron rakenteen joka on aivan täydellinen esteratsastuksessa. Näyttelyissäkin Micro Mini on pärjännyt hienosti.
eee. Totally Awesome on nätti 163cm korkea tamma. Totally Awesomella on muutama jälkeläinen jotka ovat kaikki hyvin menestyneitä kavereita. Totally Awesome on saanut paljon kiitosta erittäin hienosta hyppytekniikastaan jota se periyttää myös jälkeläisilleen. Lisäksi tammalla on erittäin hieno luonne. Rakenteeltaan Totally Awesome on myös melko kevyt rakenteinen. Hieno tamma kyseessä.

Syntynyt Varsan tiedot Isä Omistaja
10.03.2014 o. Oracle F Orlando Nove Sandi
27.06.2014 t. Dineena F Charmyard Deimos xx Sandi
14.05.2015 t. Amaranthe F Onyx Coup xx Calla
24.10.2015 o. Noctrus F Titanium PB Helo
30.11.2015 o. Dustbuster F Sokerikuun Maximus florencia
01.08.2017 t. Diana F Bellfire F Tierra
01.05.2017 t. Dakota F Cranleigh Viserys Hazel
26.08.2016 o. Damarion F Silbers Caruso Birdie

Päiväkirja & valmennukset

Estevalmennus, valmentajana Satunen
Kipakamman oloinen kimo neiti ravasi Fridan alla jutellessamme tammasta ja valmennuksesta. Lainkaan kuriton tai ylivauhdikas ei se ollut, kovin herkkikseltä vain vaikutti - tai sitten se johtui tammavibasta sunnuntai-iltana. Tämän kanssa oli tarkoitus treenata jumppasarjoja sekä hypätä hieman pienempiä esteitä kiinnittäen huomion vauhdin sijasta tekniikkaan.  Kiia vaihtoi laukat helposti, jopa hieman ennakoiden puomin päällä. Esteelle lähestyttäessä se jäi herkästi hyppelemään paikoilleen jonka seurauksena sekosi askeleissaan. Frida kuitenkin tiesi mitä tehdä ja pääsimme yhteistuumin hiomaan ongelmia. Ehkä oli pakko myöntää että pikkuesteet ainakin jollain tasolla tammaa ketuttivat, mutta pääasiassa Kiia teki töitä ihan mukavalla asenteella. Jumppasarjalla tempo pysyi hyvänä. Nostin silloin tällöin viimeistä estettä korkeammaksi joka takoi tammaan lisää tarmoa, eikä ratsastajakaan sitä pistänyt pahitteeksi. Iihan vähän meinasi kimon keskittyminen herpaantua vauhkon orhin pöhrältäessä kentän ohi, mutta ymmärtäähän tuon... Halusin vielä lopputunnista nähdä muutamia yksittäisiä ja yksinkertaisia hyppyjä kun vallan oltiin sarjoihin keskitytty. Nyt Kiia oli huomattavasti paremmin ratsastajansa avuilla, tai pitäisikö pikemmin sanoa että ratsastaja oli päässyt jälleen samalle aaltopituudelle ratsunsa kanssa. Kiia otti herkästi itseensä pikkuvirheet, mutta parivaljakko puhalsi yhteen hiileen ja pienistä ongelmista päästiin yli. Kaiken kaikkiaan onnistunut valkka, jälleen kerran. Frida oli mitä mahtavin oppilas, eikä hevosissakaan pahaa sanottavaa ole. Kiia suoritti mukavasti ja pärski tyytyväisenä saadessaan pitkät ohjat loppuravien ajaksi.

Estevalmennus, valmentajana SissiP.
Maneesiin oli rakennettu ohjeitteni mukaan kolme sarjaa ja kekselle pituushalkaisijan mukaisesti yksittäinen okseri, jonka muokkasin ratsukon verrytelessä ensin ravipuomeiksi ja sitten laukka kavaleteiksi. Alkutunnista kiinnitin huomiota tamman muotoon ja siihen että se ei oikein kulje pohkeen edellä. Tamma on rakenteeltaan hiukan haastava ja etupainotteisen oloinen, jonka vuoksi Frida joutuu ratsastamaan melko vahvasti kädellä nostaen tammaa ylös. Teimme pieniä voltteja ja eteen ratsastuksia, jotta tamma nousisi hiukan edestä ja alkaisi polkemaan takaa alleen. Kiialla on kyllä melko iso laukka, jota on hyvä työstää, mutta muotoon kannattaa kiinnittää huomiota, jotta saisi sen tulemaan hiukan pyöreämmin. Siihen emme nyt voi juuri vaikuttaa, mutta paljon sileä työskentelyä väistöjä eteen ratsastusta ohjat tuntumalla ja gramaani työskentelyä niin kyllä se massa kaulaankin alkaa tarttumaan lihaksen muodossa. Esteverryttelyssä hyppäsimme kahdeksikon omaisesti, mutta suoralla uralla. Tavoite oli saada laukkavaihtumaan esteellä, mutta sen ehtii tehdä kyllä jälkeenkin jos jostain syystä se jää vajaaksi, kunhan tamma pysyy suorana. Muutaman kerran Frida joutui tietoisesti pysäyttämään tamman seinään kun se meinasi oikoa kiskoen päätään taas alas. Okseri hypyille halusin vähän vauhtia lisää ja uusinnan kaltaisia hyppyjä silloin tällöin. Eli osa hypyistä tultiin melko sidotusti, mutta viimeinen askel rennosti, jotta tamma saa sovitettua askeleensa oikein ja osa esteistä tulittiin pitkässä muodossa ja isossa laukassa. Varsinaiset tehtävät olivat tällä kertaa sarjoja, joista ensimmäinen oli kolme innari välein olevaa isompaa ristikkoa, askel pystylle ja kaksi askelta isommalle okserille. Toinen sarja oli okseri pysty sarja kahden askeleen sarja, jota pystymem hyppäämään molemmista suunnista. Kolmantena lävistäjällä komeili okseri lankku okseri kolmoissarja, jossa vähän mitataan tamman nopeutta ja hyppyvoimaa. Aloitimme kaksoissarjasta jota tulimme molemmista suunnista muutaman kerran, niin että se nostettiin hissukseen 140cm, jonka jälkeen siirryimme kolmoissarjalle, jota tulimme niin että suunta vaihdettiin yksittäisellä esteellä. Kiia tarvitse jonkin verran Fridalta apua, mutta selvisi kuin selvisikin haasteesta. Yhdistimme kaikki sarjat ennen kuin otimme edes jumppaa, koska tamma on kuulemma hypännyt paljon jumppaa eli sen ei pitäisi tuottaa ongelmia. Aloitimme kaksoissarjalla, kolmoissarja, jumppa ja kaksoissarja viellä takaisin päin. Kiia alkoi olemaan jo ihan hyvässä temmossa ja mieleltään etenemään ihan hyvin. Frida sai nyt jopa ratsastaa pidätteitä ihan luvan kanssa, kunhan muistaisi viellä pitää pohkeen kiinni vaikka pidättää. Loppu tunnista nostimme viellä jumppasarjan pystyä vähän ja okseri niin korkealle kuin tamma hyppää, eli 160cm loppui meidän tolpista korkeus. Kertakaikkiaan upea tamma vaikka alku vaikutelma on hiukan kuikka ja ajatuksena kammottava että tuo hyppää isoja esteitä, niin vaivattomasti se hyppäsi isonkin esteen. Kiitin ratsukkoa, kun he olivat loppuravit suorittanut ja Frida hyppäsi alas loimittamaan loppukäynteihin tammaansa.

Estevalmennus, valmentajana
Valmennusviikonloppumme viimeinen treeni sisälsi Fridan ja Kiian koulimista esteradalla. Kimo puoliverinen vaikutti alusta asti säpäkältä tapaukselta ja tuntui ottavan aika herkästi tuulta purjeisiin. Ratsastajalla olikin kova piteleminen siinä, että sai tahdin pidettyä hallittuna ja joutui tekemään alkulämmittelyt pidemmän kaavan mukaan. Annoin hänelle vinkkejä parempaan suoritukseen, eikä meno missään nimessä ollut täysin toivotonta, työtä vain joutui tekemään hitusen reippaammin kuin monen muun hevosen kanssa aiemmin. Laukassa varsinkin Kiia tuntui olevan aika räjähdysaltis, ainakin silloin, kun lähestyttiin vähänkin jotain estettä. Se oli aivan varmaa, ettei tästä valmennuksesta puuttuisi vauhtia ja vaarallisia tilanteita! "Pidätä, pidätä, pidätä!" kailotin kovaan ääneen ja olin jo ihan varma, että kohta tulisi ruumiita. Ratsukko kuitenkin ylitti esteen varsin hienosti, vaikkakin pientä hallitsemattomuutta oli ilmassa. Fridan käsivoimat joutuivat koville ja hammasta purren hän lähti uudestaan yrittämään samaa estettä. Tyylissä ei selkeästi ollut mitään vikaa, vauhdissa enemmänkin. Pieni jumppasarja pakotti pysymään tiukemmassa rytmissä, eikä rynnimistä syntynyt ihan niin pahasti, vaikka Kiia yrittikin venyttää askeliaan äärimmilleen. Jokaisen onnistuneen suorituksen jälkeen muistutin Fridaa kuitenkin siitä, miten hänen tulisi kehua ratsuaan ja palkita se näin hienosta kuuliaisuudesta. Mitä pidemmälle treeniä menimme, sitä enemmän alkoi tulla niitä rauhallisempia ja suunnitellumpia hyppyjä, eikä meno ollut ihan niin villiä kuin alkutunnista. Fridankin alkaessa enemmän rentoutumaan, muuttui Kiiankin meno sitäkin rennommaksi. Loppuun saimme vielä pari onnistunutta kokonaista rataakin, vaikkakin paikoitellen meno yltyi niin kovaksi, että Frida joutui tekemään pari ylimääräistä volttia. Mutta kyllä vain, kapasiteettia kyllä löytyi tästäkin hevosesta, sitä ei käynyt kieltäminen!

Estevalmennus, valmentajana yaren.
Valmennusviikonloppumme viimeinen treeni sisälsi Fridan ja Kiian koulimista esteradalla. Kimo puoliverinen vaikutti alusta asti säpäkältä tapaukselta ja tuntui ottavan aika herkästi tuulta purjeisiin. Ratsastajalla olikin kova piteleminen siinä, että sai tahdin pidettyä hallittuna ja joutui tekemään alkulämmittelyt pidemmän kaavan mukaan. Annoin hänelle vinkkejä parempaan suoritukseen, eikä meno missään nimessä ollut täysin toivotonta, työtä vain joutui tekemään hitusen reippaammin kuin monen muun hevosen kanssa aiemmin. Laukassa varsinkin Kiia tuntui olevan aika räjähdysaltis, ainakin silloin, kun lähestyttiin vähänkin jotain estettä. Se oli aivan varmaa, ettei tästä valmennuksesta puuttuisi vauhtia ja vaarallisia tilanteita! "Pidätä, pidätä, pidätä!" kailotin kovaan ääneen ja olin jo ihan varma, että kohta tulisi ruumiita. Ratsukko kuitenkin ylitti esteen varsin hienosti, vaikkakin pientä hallitsemattomuutta oli ilmassa. Fridan käsivoimat joutuivat koville ja hammasta purren hän lähti uudestaan yrittämään samaa estettä. Tyylissä ei selkeästi ollut mitään vikaa, vauhdissa enemmänkin. Pieni jumppasarja pakotti pysymään tiukemmassa rytmissä, eikä rynnimistä syntynyt ihan niin pahasti, vaikka Kiia yrittikin venyttää askeliaan äärimmilleen. Jokaisen onnistuneen suorituksen jälkeen muistutin Fridaa kuitenkin siitä, miten hänen tulisi kehua ratsuaan ja palkita se näin hienosta kuuliaisuudesta. Mitä pidemmälle treeniä menimme, sitä enemmän alkoi tulla niitä rauhallisempia ja suunnitellumpia hyppyjä, eikä meno ollut ihan niin villiä kuin alkutunnista. Fridankin alkaessa enemmän rentoutumaan, muuttui Kiiankin meno sitäkin rennommaksi. Loppuun saimme vielä pari onnistunutta kokonaista rataakin, vaikkakin paikoitellen meno yltyi niin kovaksi, että Frida joutui tekemään pari ylimääräistä volttia. Mutta kyllä vain, kapasiteettia kyllä löytyi tästäkin hevosesta, sitä ei käynyt kieltäminen!

valmennus, valmentajana

Kilpailukalenteri

sijoituksia ERJ 42kpl
21.10.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
22.10.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
22.10.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
28.10.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
28.10.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
29.10.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
22.10.2013 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/19
21.10.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
08.03.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
09.03.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
11.03.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/40
15.03.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/40
25.02.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/50
26.02.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
26.10.2014 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/29
08.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
27.10.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
30.10.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
31.10.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
03.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
10.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
11.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
12.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
21.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
21.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
20.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
10.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/28
11.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/28
30.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
15.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/50
15.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/50
16.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/50
19.11.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/50
30.11.2014 - kutsu - ERJ CUP - 140cm - 1/155
30.11.2014 - kutsu - ERJ CUP - 150cm - 9/194
29.12.2014 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
01.01.2015 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/49
16.01.2015 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/50
05.02.2015 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
10.02.2015 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
03.02.2015 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/18
30.11.2015 - kutsu - ERJ CUP - 140cm - 5/175
20.04.2017 - kutsu - NJ - pv tammat - 2/12, irtoSERT
11.08.2017 - kutsu - NJ - fwb tammat - 3/12, irtoSERT
10.05.2017 - kutsu - VSN - muut hevostammat - 4/11, RCH

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!