Jaylyn D, kuollut 10.05.2017

       
© Milena
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Virallinen nimi: Jaylyn D, "Janna" Syntynyt: 14.08.2011 (25v.) 4v 14.05.2012
Rek.nro: VH14-021-0019 Rotu & sukupuoli: Trakehner & Tamma
Säkäkorkeus: 166cm Väritys: Tummanruunikko
Maahantuoja: Ficena Omistaja: Frida, VRL-05826, Faconde
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: ko:HeA, re:160cm

Meriitit

Palkittu maaliskuun ERJ tilaisuudessa ERJ-II palkinnolla pistein 8+43+13+20+15=99p.
Palkittu heinäkuun KTK tilaisuudessa KTK-II palkinnolla pistein 18+18+18+16=70p.
VIR MVA Ch myönnetty 14.01.2017
Palkittu huhtikuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 22(15+7)-24(12+12)-17-13-5=81p.

Luonnekuvaus

Jaylyn D, tai lyhyemmin Janna, on kaunis ja lahjakas hevonen, jonka kanssa elämä on mahdollista saada sujumaan kivuttomasti - tai sitten vähemmän kivuttomasti.

Hoidettaessa Janna on monen mielestä harvinaisen ärsyttävä. Kiltteydestään huolimatta tamma ei jaksaisi millään pysyä paikallaan viittä minuuttia kauempaa, ja mikäli hoitaja ei sitä ymmärrä laittaa kiinni voi hoitotoimenpiteistä tulla äkkiä hyvin monimutkaisia ja aikaavieviä. Ajanvietettä Janna on kovasti etsimässä jatkuvasti, ja sen lempipuuhiin kuuluu muunmuassa karsinan kiertäminen, jalalta toiselle painon vaihtaminen, hoitajan tökkiminen ja yleinen ylenpalttinen innokkuus. Tamma ei ole millään tasolla ilkeä, vain nopeasti kyllästyvä. Se ei juurikaan kutia taikka säiky, joskin toisinaan tammasta aivan näkee kuinka se etsii syytä hypähtää muutaman metrin sivuun. Kaviot tamma nostaa vastustelematta, mutta kavioiden puhdistaminen saattaa joskus aiheuttaa ongelmia kaiken sen paikallaan pysymisen takia. Kavioiden puhdistamiseen pitäisi käyttää tarkalleen se puolitoista minuuttia; kaikki muu on Jannan mielestä ajanhukka. Tamman saa kuitenkin melko helposti jämäkällä asenteella ja varmoilla käskyillä ruotuun, jolloin hoito helpottuu huomattavasti. Selkeillä kielloilla myös pyörimisen saa loppumaan, ja pistämällä hevosen kiinni se loppuu varmasti. Ei harrasta narun nyppimistä joten taluttaminen sujuu usein varsin hyvin, vaikkakin tamman reippaus saattaa tehdäkkin normaalissa vauhdissa pysymisen vaikeaksi. Tottelee kuitenkin käskyjä ja sen saa helposti takaisin kävelyvauhtiin. Ei ongelmia lastatessa tai pestessä.

Kouluratsuna Janna ei ehkä ole se kaikkein ihanteellisin, mutta yritystä aina riittää ja iloinen mieli korvaa puuttuvat taidot, eikö totta? Tamma on erittäin innokas ja rehellinen kouluhevonen, eikä se juurikaan pakoile vastuutaan, joskin välillä muunmuassa pidätteet saattavat olla menemättä läpi tamman kaahotuksen ja ylitsepursuavan innon vuoksi. Tammaa onkin hyvä valmistella aina hyvissä ajoin puolipidätteillä seuraavaan asiaan, sillä muuten Janna ei välttämättä edes huomaa koko apuja. Järkeä tammalla on kuitenkin päässä sen verran, että se osaa melko hyvin arvailla ratsastajan seuraavan käskyn. Oppii muunmuassa kouluradat melko nopeasti ulkoa, joka saattaa olla pieni ongelma erilaisilla radoilla ja harjoitustehtävissä. Tekee mielellään asioita ja pyrkii itse peräänantoon ja kevyeen muotoon. Taipuisa ja ketterä, omaa pehmeät, joskin isot askeleet ja matkaavoittavan ravin. Miellyttämisenhaluinen ja herkkäsuinen.

Esteillä Janna viihtyy kuin Tuutikki uimahuoneella. Se on ehkä edelleenkin hiukan turhan reipas ja oma-aloitteinen, mutta siitä näkee ja tuntee kyllä kuinka se yrittää kuunnella mahdollisimman hyvin. Varsinkin taitavat ratsastajan kanssa Janna on erinomainen esteratsu, joka ei turhia pelkää tai varo. Mielummin tiputtaa kuin kieltää eikä tunnu muutenkaan pelkäävän jalkojensa puolesta. Urhea hyppääjä, joka yrittää aina parhaansa vaikka lähestyminen olisikin vaikea. Helppo ratsastaa radalla, joskin apujen on oltava selkeitä ja teräviä. Erittäin miellyttämisenhaluinen ja herkkä, ja vaikka apujen onkin oltava teräviä eivät ne saa koskaan olla kovakouraisia. Osaa itsekkin säätää askeleensa suurimman osan ajasta, ja yleensä se tuntuu tietävän parhaiten ponnistuskohdat ja askeleidensa pituuden. Kuuntelee ja tottelee kuitenkin ratsastajan apuja. Hyvä hyppytyyli ja nopearefleksiivinen hyppääjä.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Tiecho Brin
ko, recm, sk.cm,
ii. Rion Trik
ko, recm, sk.cm,
iii. Duaprinzevm
ko, recm, sk.cm,
iie. Moriah Mistevm
ko, recm, sk.cm,
ie. Tempija
ko, recm, sk.cm,
iei. Heatur Macevm
ko, recm, sk.cm,
iee. Twijalna evm
ko, recm, sk.cm,
e. Manoma Dula

ko, recm, sk.cm,
ei. Royzed Scy
ko, recm, sk.cm,
eii. Bertlierevm
ko, recm, sk.cm,
eie. Lotteskyjaevm
ko, recm, sk.cm,
ee. Diezella Bais
ko, recm, sk.cm,
eei. Quiten Wilevm
ko, recm, sk.cm,
eee. Sabrella Rina evm
ko, recm, sk.cm,

i. Tiecho Brin (168cm, punaruunikko) oli raamikas, kapasiteetikas esteori, joka kiersi ympäri Euroopan ratoja tehden uraansa 160cm radoilla, satunnaisesti myös korkeammissa näytösluokissa. Ori sai kehuja hyppytekniikastaan sekä ulkomuodostaan, luonteeltaan ori oli vähän kylmäkiskoinen ja etäinen. Jalostuskäytössä ori on periyttänyt enimmäkseen hyppytekniikkaansa ja kapasiteettiaan.
ii. Jo nuorena Belgiaan myyty Rion Trik (tummanpunaruunikko, 168cm) pärjäsi loistavasti nuorten hevosten luokissa jatkaen voittokulkuaan myös aikuisiällä. Kotimaansa ehdottomaan esteorikärkikastiin kuulunut Rion Trik kisasi 160cm ratoja hyvällä menestyksellä, ja kun pakettiin lisättiin upea ulkonäkö ja paljon kiitosta saanut luonne tammanomistajat olivat polvillaan orin siirtyessä jalostuskäyttöön.
ie. Punarautias, 163cm korkuinen Tempija oli suoranainen helmi; nöyrä ja herkkä, sopivasti kovapäinen kestääkseen kisajännityksen sekä vaativat radat, nopesti reagoiva ja tarkka hevonen. Tempijasta olisi saanut loistavan kenttähevosen, liike ja osaaminen kun olivat koulupuolellakin vahvat, mutta esteratsu tammasta tuli, ja kotitallille tamma toi useita ruusukkeita 150-160cm radoilta. Jälkeläisiä on vain kolme, kaikki oreja.

e. Kansainvälisillä 160cm radoilla hurmannut Manoma Dula (punaruunikko, 166cm) oli koko ikänsä kuin mikäkin yli-innokas ponityttö, joka ei tuntunut hyytyvän ikinä tai saavan hyppäämisestä tarpeeksi. Tavanomaisen näköinen tamma ei jäänyt ulkonäöllään ihmisten mieliin, kilpailusuoritukset taas jättivät muistijäljen. Hyväluontoinen, innokkuudestaan huolimatta kuuliainen työmyyrä teki loistotyötä paitsi kentillä myös periyttäjänä.
ei. Ruunikko, 167cm korkea Royzed Scy kilpaili esteitä ja kenttää pärjäten hyvin molemmissa lajeissa, esteillä tosin kenttää paremmin. Useita sijoituksia ja voittoja napsinut ori vaihtoi omistajaa useaan kertaan toinen toistaan rahakkaampien tarjousten jälkeen, menestys jatkui ratsastajan vaihtumisesta huolimatta. Royzed Scy oli ehdottoman lahjakas 160cm luokkien ori, jolla oli yhteistyöhaluinen, nöyrä ja työtä rakastava luonne - ominaisuuksia, joita se periytti varsoilleen.
ee. Diezella Bais (rautias, 166cm), estesukuinen kaunotar, loukkaantui jo nuorella iällä niin pahoin, että esteura jäi vain haaveeksi. Tamma oli ehtinyt kisata nuorten hevosten luokissa, sen suku ja kotitreenit antoivat olettaa kapasiteettia löytyvän korkeampiinkin luokkiin, kapasiteettia vain ei saatu koskaan selville. Diezella Bais päätettiin siirtää jalostuskäyttöön sen sijaan, että se myytäisiin harrasteratsuksi, mikä olikin loistopäätös; tamma on jättänyt useita hyviä hyppääjiä.
C: Lissu

Syntynyt Varsan tiedot Isä Omistaja
25.09.2012 o.Jack My Style F Stage Diver bill
02.01.2013 t.Jaquelyn F Phaeton W VRL-08368
02.03.2013 o.Ezkiban F Romney HM
03.04.2012 o. Larengos F Troublemaker Lashrael
14.02.2014 t. Jezbelle F Downtown Elsie
01.11.2013 t. Jarina F ERJ-I, YLA2 Simply Sensational Frida
20.01.2015 t. Cheyenne F Crocodilehunter Miivi
22.04.2015 t. Jolande Whisper Center Gabi
11.04.2014 t. Jaydette F Römisches Licht Cery
08.07.2014 o. Jackpot F Römisches Licht Nella
07.05.2015 o. Joker Face F Koparion H
08.02.2017 t. Jacinda F Scabier neon
.

Päiväkirja & valmennukset

Estevalmennus, valmentajana Cery
Janna oli alkuun todella hermostunut ja ravasi holtittomasti vaikka ratsastaja teki parhaansa saadakseen sen niskan ja takapään alas. Hetkellisesti tamma tulkin alas, mutta takapää jäi ylös eikä Janna ollut kovinkaan rehellinen ellei ollut pakko. Paljon taivuttelua ja ympyröitä, niin Janna alkoi antamaan pikkuhiljaa periksi ja venytti itseään. Kentälle nostettiin muutamia erikoisesteitä joita Janna katsoi kovin innostuneesti. Se terävöityi niin että niska nousi taas ja esiin tuli sama hermostunut hevonen. Valmennusta jatkettiin tavallisten puomien parissa, joiden aikana huomattiin että Jannan keskittyminen on kyllä huippuluokkaa. Helppoon rataan lisättiin joitakin erikoisesteitä jotka Janna ylitti kovalla imulla. Kovin innokas hyppääjä! Vielä kun saisi hieman rauhallisuutta lisää ja tamman paremmin keskittymään

Estevalmennus, valmentajana Fuyu
Jo lämmittelyssä seurasin ratsukon työskentelyä ja hyvältähän se vaikutti, joten pistin heti sen mieleeni, että nyt mennään korkelle esteille ja hyviä suorituksia on tultava. Kasasin viereiselle kentälle 140-150cm radan, suurin osa esteistä oli 140cm, mutta muutama yksittäiseste 150cm kokoinen. Lämmittelyjen jälkeen ratsukko siirtyi kentälle, jolle olin radan rakentanut. Olin alkuun ajatellut, että käydään esteet yksittäin läpi ja sen jälkeen pieninä paloina aletaan rakentaa rataa, mutta ratsukko vaikutti sen verran kokeneelta, että palojen kokoaminen olisi ollut vain turhauttavaa, joten kiertäköön radan suoraan, olivathan he hieman pienempää rataa hypänneet lämmittelyssä. Ratsukko kiersi rennosti ja varmaliikkeisesti radan läpi. Keskityin ratsukon kanssa kunnolliseen lähestymiseen ja radan kääntymisten sujumiseen, sillä esteitä lähestyttiin hieman "takki auki" ja kääntymiset menivät vähän pitkiksi ja loivasti. Otin muutaman esteen kokoisen pala radasta, jossa hiottaisiin lähestymisiä ja käänteitä. Muutaman kierroksen jälkeen näytti paljon paremmalta, joten pyysin ratsukon menemään koko radan. Molemmilla kierroksilla ratsukko keskittyi lähetymisiin ja käänteisiin, joten rata näytti upealta. Ratsukon työskentely oli todella hyvä, yhteisymmärrys oli hyviä ja todella yhtenäinen ratsukko. Loistava valmennettava pari, teitä oli ilo valmentaa!

Estevalmennus, valmentajana Pöpi
Janna ja sen ratsastaja Frida olivat jo kiertämässä uraa kun saavuin paikalle. Frida kertoi minulle tammansa kapasiteetin ja luonnetta. Pyysin heitä aloittelemaan verryttelyä yksinkertaisilla pääty-ympyrillä, ja ravi-käynti siirtymisillä. Frida antoi jämäkät avut Jannalle, joka lähti määrätietoisesti ravaamaan ympyrälle. Puoliverihevonen tapui kauniisti kulmissa eikä turhemmin vikroinut, vaikka muutaman kerran ratsastaja jäikin hiukan jälkeen. Huomautin tästä Fridalle, joka korjasi asian parhaansa mukaan. Tällä välin olin koonnut kentälle pienen esteradan. Ensimmäiselle esteelle tultiin pääty-ympyrän kautta, ja se oli korkeustasoltaan 150 senttimetrinen pysty. Kaksi seuraavaa estettä, ristikko ja trippeli, muodostivat sarjan, ja toiseksi viimeinen ja korkein este oli tiukan kiemuran takana. Viimeinen este oli 140cm korkuinen okseri. Selitin radan kiemurat ratsastajalle, ja annoin luvan lähtöön. Tamma lähti oikein hienosti estettä kohti, mutta ympyrällä heitti pienen pukin. Frida korjasi tilanteen nopeasti, ja ratsukko pääsi kunnialla esteen yli. Muistuttelin hiukan unohtuneesta katseesta, mutta nyt oltiinkin jo matkalla kohti seuraavaa estettä. Sarjan ensimmäinen osa sujui kaikinpuolin hyvin, eikä toisessakaan ilmennyt kuin pieniä muodollisuusvirheitä. Seuraavalle esteelle tultaessa ratsukon yhteistyö ei ollut sitä priimalaatua, ja niinkuin arvata saattoi, puomi tippui. Siispä sai ratsukko kokeilla uudestaan, ja nyt sekin sujui taas paremmin. Viimeiselle esteelle tamma yritti kiiruhtaa, mutta ratsastaja hidasti punaruunikkoaan taitavasti. Radan jälkeen sai ratsukko hypätä vielä hetken pientä verryttely ristikkoa, ja sitten ottaa pitkät ohjat. Ratsukolla meni suhteellisen hyvin, vaikkakin yhteistyö olisi joissakin kohdissa voinut olla parempaa.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Katja
Katselin kaunista trakehnertammaa kaltereiden lomasta. Janna katseli minua karsinastaan takaisin. Kaunis punaruskea karva kiilteli, vaikka tallissa olikin hämärää. Avasin oven ja astuin karsinaan. Janna nuuhkaisi kättäni uteliaana ja hamusi sokeripalan kämmeneltäni parempiin suihin. Toivoin tämän lahjonnan auttavan yhteisen tiemme parempaan alkuun. Olin lupautunut ratsastamaan Jannalla kerran, jotta osaisin valmentaa sitä ja ratsastajaansa tulevaisuudessa paremmin. Laitoin Jannalle riimun päähän ja sidoin sen riimunnarusta kiinni kaltereihin. Minua varten oli valmiiksi tuotu karsinan eteen neljät jännesuojat, suitset tavallisella nivelkuolaimella ja koulupenkki. Varustaminen sujui ongelmitta tamman ollessa kiinni, vaikka hepalla olikin korvat enemmän aikaa luimussa kuin hörössä... Päästyämme maneesiin kiristin vyön ja hyppäsin selkään. Janna lähti heti kävelemään uralle. Heti kun aloin kerätä ohjia tuntumalle, Janna nyökkäsi kaulansa kaarelle ja tukeutui hyvin kuolaimeen. Nostin kevyen ravin ja keventelimme ympäri maneesia suurilla ympyröillä. Janna kulki tasaisesti, sen korvat kääntyilivät vähän väliä kuuntelemaan, mitä siellä selässä oikein tein. Tuntui että tamma oli vähän ihmeissään, kuka tämä uusi tyyppi oikein oli ja mitä se tahtoi. Nostin laukan pienellä sisäpohkeella, välittämättä juuri istua satulaan, ja jatkoimme suuria ympyröitä rennossa laukassa. Janna tukeutui edelleen tiukasti ulko-ohjaan, ja kulki nenä mililleen luotilinjalla, niin kauan kuin oma käteni pysyi vakaana ja paikallaan. Kun olimme molemmat hiukan tottuneet, rentoutuneet ja lämmenneet, tiivistin istuntaani ja aloin kokoamaan suurilaukkaista tammaa. Se kävi hitaaksi jaloistaan ja käytin hieman kannusta kyljessä. Huomasin, että Janna tarvisti jokaisin viiden askeleen välein lisää "kaasua" pitääkseen laukan sekä lyhyenä että terävänä. Kun päästin sen taas laukkamaan pidempänä ja matalampana enemmän eteen, Janna oikein valahti pois ryhdistään ja pärskähti mennessään. Kävelimme hetken, jonka aikana Frida ilmestyi maneesiin. Selitin hänelle mitä olin tähän mennessä saanut selville hevosesta, ja hän kertoi minulle, että Jannalle vaativimmat tehtävät sileällä olivat laukka-käynti-laukka siirtymiset ja avotaivutukset. Niimpä lähdin työstämään seuraavaksi niitä. Jannan ravi ei ollut kovinkaan miellyttävä istua. Joudun hetken hakemaan kunnollista ravia ja takajalkoja voltilla, Janna kun laahasi takasiaan aina pitkin maneesin pohjaa, kun sitä ei patistellut niiden suhteen. Avotaivutus itsessään oli tasaista, kun hevosen kerran sai taipumaan. Kunhan vain pidin omat apuni koko ajan saman, Janna jatkoi kauniissa taivutuksessa koko pitkän sivun ajan. Laukkasiirtymiset tein pituushalkaisijalla. Nostin laukan halkaisijan alusta, ja pidin hevosen lyheyssä laukassa aina pisteeseen G asti. Aloin valmistelemaan pysähdystä jo kolme askelta ennen pistettä kokonaisvaltaisella puolipidätteellä, ja askel ennen valitsemaani pistettä pidätin ronskisti. Janna pysähtyi nopeammin kuin arvasinkaan. En tiedä oliko se yllättynyt taktiikastani vai miksi se toimi moitteettomasti, mutta kun vain työnsin oikeaa istuinluutani eteenpäin ja käytin terävää pohjetta, se nosti vaivatta oikean laukan. Fridakin oli hieman ihmeissään, miten hevonen nyt toimi kuin oppikirjasta. Saatoin vain onnitella tätä hienosta hevosesta ja hyvin tehdystä koulutuksesta. Keventelin Jannaa muutaman kierroksen molempiin suuntiin, jossa se taas pärskähteli ja venytti tyytyväisenä eteen-alas. Palautin hevosen talliin ja jätin sen fleeceloimi päällä odottelemaan omaa hoitajaansa. Sujautin sille kuitenkin pari sokeria ehtymättömästä varastostani, takkini taskuista, ennen kuin lähdimme kahville Fridan kanssa.

Estevalmennus, valmentajana Katja
Saapuessani maneesiin siellä ravaili jo tyylikäs esteratsukko. Frida keventeli pääty-ympyrällä punaruunikkoa, kiiltelevää trakehnertammaansa Jannaa. Pystytin heille ristikon ympyrälle tutustuakseni ratsukkoon. Frida nosti laukan ja Janna hyppäsi ristikon hyvin kevyesti ja helpon näköisesti. Tultuaan ristikon pariin kertaan molemmista suunnista Frida otti käyntiin ja minä pystytin suureen maneesiin lisää esteitä. Harjoittelimme tiukkoja uusintakäännöksiä. Ensin Frida ohjasi tammansa okserille. Jo hypyn aikana ohjeistin Fridaa kääntämään katseensa vasemmalle, jossa oli seuraava este, ja johtamaan ohjalla katseen suuntaan. Näin Janna laskeutui hypystä valmiiksi vasemmassa laukassa ja pääsi jatkamaan sujuvasti seuraavalle esteelle. Pysty-pysty innarin jälkeen oli vuorossa muuri ja viimeisenä esteenä oli piiitkällä lähestymisellä oleva trippeli. Ratsukosta huomasi, että he ovat kiertäneet jo useammissa kilpailuissa yhdessä. Frida toi hevosen hyvässä, ponnekkaassa laukassa joka esteelle, eikä päästänyt suurilaukkaista hevostan venymään pitkäksi. Janna hyppäsi luottavaisesti ja energisesti kaiken, mitä sille eteen laittoi. Nostin esteitä muutamaan kertaan niin että lopuksi ne olivat noin 130cm, suuri muuri jopa 140cm. Edes pitkä lähestyminen suuren hypyn jälkeen trippelille ei tuottanut ongelmia, koska Frida osasi ennakoida hevostaan. Oli ilo katsella kokeneen ratsukon saumatonta työskentelyä yhdessä.

valmennus, valmentajana

Kilpailukalenteri

sijoituksia ERJ 60kpl
01.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
02.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
07.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
14.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
10.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/50
14.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 6/50
15.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/50
17.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/50
21.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 7/50
12.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/50
14.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/50
18.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 7/50
21.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/50
24.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/50
25.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/50
25.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/50
02.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
04.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
06.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
13.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
17.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
18.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
02.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
04.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
18.03.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
01.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 6/50
02.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 6/50
04.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/50
06.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
12.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
12.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
14.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
15.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
15.04.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
11.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
13.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
14.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
17.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
07.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
08.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
08.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
10.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 5/30
11.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
13.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
08.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
10.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
11.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
14.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
09.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/40
11.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
05.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
06.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/40
07.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 3/30
07.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
08.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
12.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
09.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/30
10.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 4/30
11.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 1/30
04.05.2013 - kutsu - ERJ - 160cm - 2/100
31.10.2014 - kutsu - ERJ CUP - 160cm - 2/242
31.01.2015 - kutsu - ERJ CUP - 150cm - 6/221
31.01.2015 - kutsu - ERJ CUP - 160cm - 15/181
15.05.2013 - kutsu - NJ - puoliveritammat - 2/12, irtoSERT
25.03.2016 - kutsu - NJ - pv tammat - 4/12, irtoSERT
10.05.2016 - kutsu - NJ - pv tammat - 2/12, irtoSERT
08.09.2016 - kutsu - NJ - trakehner tammat - 1/12 MVA-SERT
08.10.2016 - kutsu - NJ - pv tammat - 1/12, MVA-SERT
15.02.2017 - kutsu - VSN - pv tammat - 3/12, RCH

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!