Blueberry Solo, kuollut 11.05.2017

   
© kuvaaja ei halua nimeään mainittavan
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Virallinen nimi: Blueberry Solo, "Elle" Syntynyt: 21.12.2012 (26v.) 4v 21.04.2013
Rek.nro: VH14-031-0024 Rotu & sukupuoli: Suomalainenpuoliverinen & Tamma
Säkäkorkeus: 170cm Väritys: Punaruunikko
Kasvattaja: Yogi, Solo Omistaja: Frida, VRL-05826, Faconde
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: ko:HeB, re:150cm

Meriitit

Palkittu maaliskuun ERJ tilaisuudessa ERJ-I palkinnolla pistein 8,5+42+25+16+9=100,5p.
Palkittu syyskuun KTK tilaisuudessa KTK-II palkinnolla pistein 19+20+16+17=72p.
Palkittu joulukuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 20(15+5)-30(20+10)-17-16-5=88p.
VIR MVA Ch myönnetty 14.01.2017

Luonnekuvaus

Elle on kaunis ja näyttävä estehevonen. Varsin temperamenttinen ja energinen kaunotar käynnistyy herkästi ja kulkee upeasti niin tasaisella kuin hypätessäkin, mutta osaava ratsastaja huomaa kyllä heti tamman liikkeiden voimakkuden ja estepainotteen.

Karsinassa Elle on hieman levottomuuteen taipuvainen. Varsinkin jos se on huonolla tuulella, se ei millää jaksa seistä neljällä jalalla. Kutiaa mahan alta, päästä, lautasilta, lähes kaikkialta. Aika herkkis muutenkin hoitaessa, suuttuu jos arki ei mene niinkuin Elle itse tahtoo. Tamman kanssa on kuitenkin helppo tulla toimeen niinä päivinä, kun se on halien ja pusujen tarpeessa. Säikkyy helposti, jos tamman takapuolen lähettyvillä hengaillaan. Erittäin potkualtis ja arvaamaton hevonen siis, mutta kunhan muistaa infota muille ratsukoille turvaväleistä ja kiinnittää itsekin huomiota mistä hevosen kiertää, niin homma sujuu. Kun Elleä taluttaa tarhaan, sillä on paha tapa ryntäillä miten sattuu, eikä se ihan aina ymmärrä, että taluttajaa kunnioitetaan yhtä paljon kuin kuskiakin. Tarhasta hakiessa neiti sen sijaan käyttäytyy mallikkaasti.

Kaasua löytyy mutta jarru on toisinaan vähän hukassa. Elle on todella reipas ja vastaanottavainen ratsu, joka reagoi parhaimmillaan jokaiseen ratsastajan liikkeeseen. Tämä tuottaa toisaalta myös hieman hankaluuksia, kun ratsastajan on tasan tarkkaan tiedettävä mitä on tekemässä. Kotikentällä Elle on herkkä kammoksumaan yht äkkisiä yskäisyjä, jalustimen korjailuja ja muita extroja, mutta kisapaikalla se on jostain syystä paljon varmempi ja tasapainoisempi hevonen ilman ylimääräisiä säpsähtelyjä. Säpäkkä tyttö pysyy kotikentälläkin kyllä nätisti käsissä, eikä ilkeyttään useinkaan niskuroi. Pyörivä, ilmava laukka ja kevyt hyppytyyli. Koululiikkeet sujuvat Elleltä tasapuolisen hyvin, mutta tamma ei ole osoittanut mitään erikoislahjakkuutta sileällä työskennellessä. Estetyöskentely on

Ellelle lasten leikkiä. Sillä on taito mittailla etäisyyksiä, luottaa ratsastajaan ja onnistua hypyissä kerta toisensa jälkeen. Reippautta ja voimaa löytyy välillä vähän liikaakin, mutta koska Elle on hyvin kevyt edestä, vastaa se ohjasapuihin helposti ja on muutenkin osoittautunut todella ihanteelliseksi estehevoseksi.
C: Sara

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Ironsky
re150cm, sk.171cm, m
WIR MVA Ch, ERJ-II, YLA2, KERJ-I, SPL-I
ii. Lennon Hornetevm
ko, recm, sk.172cm, tprn
iii. Skywards Andréevm
ko, recm, sk.171cm, prn
iie. Mellow Yellowevm
ko, recm, sk.169cm, tprn
ie. Arte Guanaevm
ko, recm, sk.168cm, m
iei. Ironlineevm
ko, recm, sk.164cm, m
iee. Missy Mirabelle evm
ko, recm, sk.169cm, rt
e. Limeberry Soda
re150cm, sk.170cm, trn
ERJ-I
ei. Boosting Berryblushevm
ko, recm, sk.172cm, tprn
eii. Yerba Mateevm
ko, recm, sk.171cm, prn
eie. Pearl Shotterevm
ko, recm, sk.169cm, tprn
ee. Sarsaparilla Sodaevm
ko, recm, sk.168cm, m
eei. Fahrenheiterevm
ko, recm, sk.164cm, m
eee. Philadelphia Meg evm
ko, recm, sk.169cm, rt

Isänisä Lennon Hornet, tuttujen kesken Lenny, on tummanpunaruunikko Suomessa syntynyt mutta Ruotsissa kasvanut ja vaikuttanut ori. Tummanpunaruunikolta herralta löytyy kokoa, sillä onhan se 172cm korkuinen ja massava. Ensinäkemältä tämä ori on melkoinen ilmestys, sillä ei sitä jokapäivä näin vaikuttavan kokoisia oreja astele vastaan. Luonteeltaan ori on kuitenkin yllättävän rauhallinen ja mukava. Pirteän oloista oria on mukava katsella kilparadoillakin, sillä ori ylittää esteen kuin esteen mielellään ja korvat innokkaasti hörössä. Lennyä voisi luulla kokonsa puolesta kömpelöksi esteratsuksi, mutta sen hypyt ja liikkeet ovat melkeinpä luonnottoman keveitä. Hyvin pärjänneellä orilla on jo kymmenen jälkeläistä, joista Ron on ainoa ori. Neljä Lennyn jälkeläisistä kilpailee kenttäratsastuksen parissa, yksi kouluratsastuksen parissa ja ainoa ori Ron este- sekä kenttäratsastuksen parissa. Lenny onkin siis melkoinen suoritushevosten periyttäjä!
Isänisänisä Skywards André, tuttujen kesken Anssi, on punaruunikko 171cm korkuinen ori. Ori tuli tunnetuksi jo nuorena, päästyään ikälukkansa ainoana suomalaisena orina Hollantiin nuorten estepuoliveristen arviointiin. Tämän jälkeen orin ura pääsi hurjaan nousuun ja se nähtiin edustamassa kotimaataan MM-kisoissa vuonna 2009. Rakennetyypiltään Anssi muistuttaa enemmän täysiveristä kuin puoliveristä, mikä on selvästi isänsä puolelta perittyä. Luonteeltaan Anssi on eloisa ja innokas, mutta ratsuna nöyrä. Esteuransa loppupuolella ori siirtyi kilpailemaan kenttäradoilla, joilla se kilpailee edelleenkin joskin epäsäännöllisemmin. Orilla on eniten jälkeläisiä Englannissa, jossa se asuu nykyisin ratsastajansa kanssa.
Isänisänemä Mellow Yellow, tuttujen kesken Melli, on tummanpunaruunikko 169cm korkuinen tamma. Melli on yksi Milenna Warmbloodsin parhaista siitostammoista, ja menestyneitä suoritusjälkeläisiä tamma onkin jättänyt! Tamma itse on menestynyt lähinnä näyttelyissä ja kantakirjauksessa, eli varsinaista kilpailuhistoriaa sillä ei ole. Melli on luonteeltaan moitteeton ja ystävällinen tamma, joka kaitsee varsansa kokeneen emätamman lempeällä varmuudella. Tamma on palkittiin myös jälkeläisluokassa hyvärakenteisen jälkikasvunsa ansiosta.
Isänemä Arte Guana, tuttujen kesken Tessa, on musta erittäin sirorakenteinen tammaneiti jolta löytyy korkeutta 168cm verran. Tessan omistaa tunnettu entinen esteratsastaja Samuli Karhula, joka kasvattaa laadukkaita puoliverisiä muutaman valiotammansa voimin. Tessa kilpaili nuorempana menestyksekkäästi niin este- kuin kenttäratsastuksessakin, mutta on nyttemmin jo eläköitynyt. Luonteeltaan tamma on hieman pidättyväinen ja arka, mutta ratsuna tämä tamma toimi erinomaisella luottamussiteellä ratsastajansa alla, vaikka se olikin hyvin kuuma käsiteltävä radalla. Tamma muistetaan edelleen hurjasta vauhdista ja vaarallisista tilanteista; varsinkin kenttäkisoissa. Tessa on tähän mennessä synnyttänyt viisi jälkeläistä, mutta lisää voitaneen odottaa syntyväksi. Tessa on pärjännyt näyttelyissäkin hienosti niin omalta osaltaan kuin myös jälkeläisluokissakin.
Isänemänisä Ironline, tuttujen kesken Iron, on sysimusta kevytrakenteinen puoliveriori. Orilta löytyy säkää vain 164cm verran, mutta sen se korvaa olemuksellaan. Kovaääninen, kipakkaluonteinen ja erittäin orimainen Iron nousi tammanomistajien suosioon hurjan esiintymisensä jälkeen kantakirjauksessa, jossa se palkittiin ensimmäisellä palkinnolla. Iron on synnynnäinen showmies, mikä näkyy myös sen mahtipontisissa kilpasuorituksissa. Esteradoilla se on kilpaillut vain 140cm luokissa, mutta kouluradoilla se on menestynyt GP-tasolle asti. Iron on jättänyt lukuisia jälkeläisiä.
Isänemänemä Missy Mirabelle, tuttujen kesken Missy, oli rautias 169cm korkuinen tamma. Missy ei ollut mikään rakennekukkanen, mutta hurjan pitkäraajainen tamma korvasi tämän puutteen hienoilla tadoillaan esteradalla. Tessa kilpaili menestyksekkäästi nuoren ratsastajansa alla kansallisissa mittelöissä useamman vuoden ajan, kunnes se myytiin Saksaan kilpailemaan isommissa luokissa. Tamma jouduttiin kuitenkin lopettamaan traagisen ratsastusonnettomuuden takia jo ensimmäisellä kilpakaudellaan Saksassa. Missy kerkesi jättämään vain yhden jälkeläisen.

Emänisä Boosting Berryblush oli kauniin tummanpunaruunikko ja ryhdikäs ori, jolta korkeutta löytyi 172 cm verran. Tämä miellyttäväluonteinen sekä käytökseltään kohtelias ori toimi uransa alkupuolella opetusratsuna hevosopistolla. Siellä se pääsikin nuoren ratsastajansa alla lopulta kilpailemaan kansallisiin mestaruuskisoihin asti. Upealla ja varmalla tekniikalla hypännyt ori teki melkoisen vaikutuksen niin kouluttajiinsa kuin yleisöönsäkin ja sen uskottiin yltävän aina maailmanluokan kisoihin asti, mutta sen ura päättyi valitettavasti aivan liian varhan. Seitsemänvuotiaana toiselle palkinnolle kantakirjattu ori oli ensimmäistä kauttaan jalostuskäytössä, kun tamma potkaisi siltä takajalan poikki. Ori kerkesi astumaan vain kolme tammaa, mutta onneksi jokainen synnytys menikin hyvin ja kaiken huipuksi nämä kolme jälkeläistä ovat perineet isänsä luonteen.
Emänisänisä Yerba Mate on Karhukorven oriaseman ykkösori, joka on menestynyt hienosti kenttäratsastuksessa liisaajansa alla. Tällä punaruunikolla 171 cm korkuisella orilla on tunnetusti melko kiivas ja paikoittan jopa raivoisa luonne, mikä onkin rajoittanut muuten upean orin jalostuskäyttöä. Onneksi se ei ole jättänyt luonnettaan juuri lainkaan jälkeläisilleen, mutta moni tammanomistaja ei silti halua ottaa sitä riskiä. Jopa ulkomailla sijoittunut ori on myös kantakirjattu hienoilla rakennepisteillä ja jättääkin hyvää ryhtiä sekä hienoa hyppytekniikkaa. Ori on viimeaikoina ottanut osaa myös rataestekilpailuihin ja omistajiensa iloksi osoittautunut taitavaksi myös tässä lajissa.
Emänisänemä Pearl Shotter on Suomessa syntynyt mutta Saksassa kansainvälisen kilparatsastajan alla uraa luonut tummanpunaruunikko tamma. Säkäkorkeudeltaan 169 cm tamma yltää huimiin suorituksiin kokoonsa nähden ja onkin oiva ratsu pienikokoiselle naisratsastajalleen. Tammalla on tiettävästi erittäin kärsivällinen sekä kaikkensa antava luonne, mikä onkin vienyt tamman pitkälle. Jalostuskäytössä tämä tamma ei varsinaisesti ole ollut, vaan se on jättänyt vasta yhden jälkeläisen ollessaan vuoden kisatauolla. Nykyisin tamma on vähemmällä käytöllä, mutta legenda kertoo että silloin kun tammaa vielä radoilla nähdään, ei se lähde kotiin ilman pokaalia.
Emänemä Sarsaparilla Soda on arvostetun Wikforsien tilan hienosti menestynyt kantatamma, joka on jättänyt monta toinen toistaan hienompaa jälkeläistä. 168 cm korkuinen ja kiiltävän mustan karvapeitteen omaava tamma on tunnettu niin monipuolisuudestaan, kuin kiltistä luonteestaankin. Jo nuorena ensimmäiselle palkinnolle kantakirjattu tamma menestyi myös hienosti kilparadoilla omistajansa Erjan alla, ja parivaljakon pitkä historia pitää sisällään jos jonkinlaisia tapahtumia. Merkittävin niistä lienee kaksi peräkkäistä Suomenmestaruutta esteratsastuksessa, mikä olikin tamman ponnistuslauta valokeiloihin. Jo eläkkeelle siirtynyt tamma on synnyttänyt 8 jälkeläistä, joista Sooda jäänee sen viimeiseksi.
Emänemänisä Fahrenheiter on komea kiiltävän musta terrierimäisen tiivisrakenteinen ja lihaksekas ori, jolta löytyy korkeutta ainoastaan 164 cm. Ori hyppää upealla tekniikalla ja on erittäin ketterä ja nopea, varsinkin uusintaradoilla, mutta korkeimpiin luokkiin se ei ole yltänyt vaan kilpailee 130 cm luokissa. Melkein ruunamaisen lepsu ori on erittäin helppo ja rauhallinen käsitellä, eikä tammojenkaan seura muuta sen käytöstä huonompaan suuntaan. Selväpäisiä ja helposti koulutettavia jälkeläisiä jättänyt ori on edeltäneitten vuosien aikana kasvanut suosiossa tammanomistajien keskuudessa, mutta viimekesäinen kantakirjapalkinnon korottaminen se vasta nostikin orin suosiota.
Emänemänemä Philadelpia Meg on siro ja pitkäkoipinen tammaneiti rautiaalla värityksellä. Säkää tammalta löytyy 169 cm verran. Energinen mutta luotettava tamma on oiva menopeli nuorille ratsastajilleen, sillä Megiksi kutsuttu tamma toimii tuntiratsuna tasokkaassa ratsastuskeskuksessa pääkaupunkiseudulla. Monipuolinen tamma taitaa niin este- kuin kouluratsastuksenkin salat ja onkin päässyt näyttämään taitojaan aika-ajoin aluekilpailuissa eri ratsastajien alla. Vaikka tamman kilpailumenestys onkin vain kohtalaista, on se silti maailman hienoin hevonen nuoren ihailijalaumansa silmissä. Tamma on jättänyt kaksi näpsäkkää jälkeläistä.

Syntynyt Varsan tiedot Isä Omistaja
26.03.2013 t. Granberry F Gusto Woods Julle
25.04.2013 t. Wallflower F Conoreagan Wolves Joker
18.05.2015 t. Watermelon F le Rêve Latest Version Naxu
22.06.2014 t. French Chandelier F Cirion Snape Tuulia T.
10.10.2015 t. Ginseng F Armageddon SWA Helo
10.12.2015 o. Bandit F Cranleigh Avignon Emmi
03.09.2016 t. Bourbon Valley F Playmaker Prime Sonja.P
.

Päiväkirja & valmennukset

Estevalmennus, valmentajana KJ
Frida asteli maneesiin tällä kertaa sähäkän näköisen tamman kanssa. Alkuverryttelyissä ratsastaja sai pariin otteeseen komentaa tammaa melko tehokkaasti reagoimaan jalkaan ja laittamaan valoja päälle, hevosta ei aivan työnteko kiinnostanut. Ratsastaja jäi pääty-ympyrälle hetkeksi herättelemään hevosta nopeiden ja selkeillä avuilla tehtyjen ravin- ja laukansisäisten siirtymien kautta. Aluksi hevonen heilautti vain kärttyisesti häntäänsä pohkeiden käydessä mutta napakasti ratsastamalla se rupesi toimimaan hyvin. Ratsukko siirtyi esteílle, aluksi kiemurauralla oleville pystyille. Tehtävän olin suunnitellut tällaiseksi jotta ratsastajan on helppo ylläpitää hevonen hallinnassa ja kontrollissa esteeltä esteelle. Seuraavaksi tehtävää muokattiin sen verran että pystyjä lähestyttiin vinosti. Muutaman kerran ratsastaja päästi hevosen vähän pitkäksi ja puomit kolahtelivat, joten neuvoin ratsastajaa itseään odottamaan estettä paremmin ja olemaan heittämättä tuntumaa pois liian aikaisin. Hevonen oli terävä ja sähäkkä ja vaati paljon ratsastajaltaan. Pidin kuitenkin sen rehellisyydestä, jos ratsastaja teki niin aivan varmasti hevonenkin teki.

Estevalmennus, valmentajana KJ
Mistä näitä mukavia esteratsuja vain tulee? Blueberry Solo tuntui hyvin jatkavan Fridan minulle esittämien rehellisten estehevosten sarjaa oikein mallikelpoisesti. Jo verryttelyn aikana tamma selvästikin oli saanut jo esteet tähtäimeensä ja askelsi ripeästi eteenpäin. Neuvoin Fridaa pysymään hyvin tasaisena ja käyttämään hyväkseen runsaasti voltteja ja puolipidätteitä säilyttääkseen hevosen mielenkiinnon ja hallinnan. Ratsukko teki töitä laukkapuomeilla sekä lyhyillä, että pitkillä väleillä saadakseen laukan rullaamaan ja pyörimään hyvässä hallinnassa. Hyppääminen tapahtui tänään jumppaavilla harjoituksilla jossa hevonen sai keskittyä jalkojensa nosteluun ja ratsastaja istuuntaan ja apujen käyttöön. Ratsastajalle ohjeistin tunnin läpi hieman hitaampia apuja, ettei ratsastaja hyppää ennen hevosta. Selvästikin ratsukko oli tehtäviensä tasalla ja he esittivät varsin mallikelpoisia hyppyjä kautta linjan.-

Päiväkirjamerkintä, valmentajana Jenna
Eilisen rankan treenin vastapainoksi tammalla oli tänään kevyt päivä. Suurimman osan päivästä se sai vain olla tarhassa mutta alkuillasta hain sen sisään harjattavaksi. Harjasin tamman oikein pitkän kaavan mukaan Ellen nauttiessa olostaan. Kunnon harjaus tulikin tarpeeseen, sillä neidistä lähti karvaa enemmän kuin laki salli. Onneksi se ei sentään ollut piehtaroinut kuten joillain otuksilla on tapana. Harjauksen jälkeen puhdistin kaviot ja muutenkin tarkastin, ettei tammassa ollut haavoja tai muuta ulkoisesti epänormaalia. Harjailun jälkeen vein tamman tyhjään maneesiin, jossa päästin sen juoksemaan oman maun mukaan. Hieman piti tammaa hätyyttää liikkeelle mutta kun se tajusi olevansa vapaa sain nähdä aikamoisia spurtteja ja käännöksiä. Muutaman slide stopinkin tamma esitteli ja niistä pysähdyksistä kokenut lännenratsukin olisi ollut kateellinen. Noin puoli tuntia annoin tamman rellestää ennen kuin houkuttelin sen porkkanana avulla luokseni ja kiinnitin narun riimuun. Kävelytin tammaa kymmenisen minuuttia ennen kuin vein sen talliin odottamaan pian jaettavia iltaruokia.

Kilpailukalenteri

sijoituksia ERJ 66kpl
23.02.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
31.01.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/33
08.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
27.02.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
02.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
05.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
06.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
22.02.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
24.02.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
27.02.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
02.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
08.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
16.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/50
19.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/50
04.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
05.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
01.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
01.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
04.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
05.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
05.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
03.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
04.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
10.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
12.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
13.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
14.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
18.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/50
19.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/50
20.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
23.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
08.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/50
15.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/50
20.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
26.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/50
12.04.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
12.04.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
30.04.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
29.03.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 8/100
06.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/40
08.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/40
06.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
12.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
12.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
16.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
17.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
13.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
15.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
05.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
07.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
14.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
10.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
13.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
12.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
05.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
06.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
09.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
13.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
07.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
10.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
07.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
10.05.2013 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
04.05.2013 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/113
28.02.2014 - kutsu - ERJ CUP - 150cm - 19/312
30.11.2015 - kutsu - ERJ CUP - 150cm - 15/236
28.06.2016 - kutsu - ERJ CUP - 150cm - 3/213
31.07.2016 - kutsu - ERJ CUP - 150cm - 13/167
20.12.2015 - kutsu - NJ - fwb tammat - 1/12, MVA-SERT
17.04.2016 - kutsu - NJ - muut tammat - 1/12, MVA-SERT
15.05.2016 - kutsu - NJ - fwb tammat - 5/8, irtoSERT
10.09.2016 - kutsu - NJ - poni- ja hevostammat - 2/12, irtoSERT
24.12.2016 - kutsu - VSN - fwb tammat - 2/12, RCH
05.02.2017 - kutsu - VSN - fwb tammat - 3/10, RCH
29.03.2017 - kutsu - VSN - fwb tammat - 2/12, RCH

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!