Vampretta PB, kuollut 20.10.2013

       
© KK.

Virallinen nimi: Vampretta PB, "Brette" Syntynyt: Syntynyt 05.07.2010 (12v.) 4v 05.05.2011
Rek.nro: VH11-021-0311 Rotu & sukupuoli: Trakehner & Tamma
Säkäkorkeus: 164cm Väritys: Musta
Kasvattaja: Skurvash Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: ko:GP, re:70cm

Meriitit

KTK-III
Palkittu elokuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 30-29-19-32=110p.
Palkittu heinäkuun KRJ tilaisuudessa KRJ-II palkinnolla pistein 19(6+7+6)-41-20-10-8=98p.
Palkittu lokakuun KRL tilaisuudessa KRL-III palkinnolla pistein 100-60-60-100-80-28= 79%

Luonnekuvaus

Hei, sinulle kaksijalkainen!

Minä olen Vampretta, mutta jotkut sanovat minua Bretaksi. Minä olen mielestäni tallin kaunein sekä kiltein hevonen ja siksi minua pitää kohdella kuin kukkaa kämmenellä. Laitumella tai tarhassa en koskaan makaa, koska jalkani tai loimeni voivat likastua. Laitumella olen yleensä vain suojakatoksessa, että jos alkaa sataan vettä niin en kastu. Sanoinko jo, että vihaan vettä ja lunta? Jos sataa niin en suostu menemään ulos ja lumi on liian kylmää! Tarvitsen aina loimen ulos, koska talvella on niin kylmä ja kesällä on ötököitä. Haluan näyttää hyvältä, enkä miltään ötököiden syömältä konilta! Harjattaessa olen kunnolla, jos vieressäni on joku toinen hevonen. Mutta jos koko tallissakaan ei ole hevosen hevosta (paitsi minä), niin voin pikkuisen kiertää ympyrää karsinassa tai loiskuttaa vettä tai jopa tiputtaa suolakiven. Karkaamaan en koskaan pääse, kun ovesta tulee aina joku ihminen tai hevonen. Vieraita ihmisiä voin ihan pikkuisen kiusata, mutta tallin omistaja on ihan eri juttu! Hänelle pitää esittää ihanaa enkeliä, joka ei tekisi koskaan pahaa ja sitten toivottavasti en saa mitään rangaistusta koskaan. Varusteet annan laittaa ihan hyvin, en pullistele koskaan. Se on hyvin ruma tapa!

Koulussa menen ihan hyvin ja pidän pään kaarella kauniisti ja taivun kiltisti, koska usein kentällä on katsojia ja haluan, että minusta oikein kilpaillaan, että kuka saa ratsastaa minua. Minä vihaan kyllä kovia kuolaimia, siksi minulla onkin pehmeät muovista tehdyt kuolaimet. Ennen minulla oli omenan ja porkkanan makuiset, mutta ne otettiin pois koska muka en keskittynyt kun minulla oli ne. No itse asiassa imeskelin niitä kuolaimia kokoajan, ne maistuivat niin hyviltä. Esteissä vähän hermostun, kun kaikki hevoset ja ihmiset katselevat minua ja sitten en ole varma pääsenkö esteen yli. Joskus myös kiellän, kun sen esteen korkeus pelottaa. Alan hermostua todella paljon jos kuskikin hermostuu minuun ja alan vain säntäillä paikasta toiseen. Koulu on paljon helpompaa. Ja maastot ovat hirveitä! Ihminen haluaa, että menen johonkin mutaiseen metsään ja pilaan kauniit kavioni, hullua! Jos ihminen halua sinne mennä, niin menköön yksinään. Ehkä ne eivät tajua, että sinne voi mennä myös ilman hevosta. Minä kyllä yleensä jätänkin ihmisen yksin maastoreitille. Poikkeuksia ei ole! Paitsi jos siellä ei ole ötököitä tai mutaa ja siellä pitää olla myös esteitä.

Koulukisoissa olen yleensä aika tyyni, koska saan paljon nameja ja rapsutuksia omistajalta. Tiedän, että omistajani uskoo minuun ja teen aina parhaani radoilla. Tiedän kyllä aina että minä olen paras ja voitan kilpailut. Kouluradalla minä oikein sädehdin, eikä se ole pelkästään siksi, että turkissani on kiillotus ainetta litrakaupalla. En tajua niitä hevosia, jotka eivät osaa koulua, koulu on kivaa sekä helppoa! Estekilpailuissa olen pikkaisen hermostunut, tai ehkä enemminkin hermoromahduksen partaalla! Jähmetyn aina, kun pääsen radalle, enkä osaa hallita enää askeliani. Silloin olen tyyni, kun ratsastajani on kannustava ja hän osaa laittaa askeleeni sopiviksi hypyn kanssa. Jos en pidä ratsastajasta, niin melkein kaikista esteistä tiputan tai kiellän.

Minun mielestäni trailerissa ei ole mitään pelottavaa, paitsi toisten hevosten lantakasat. Jos koppi on likainen, niin sinne en astu. Jos koppi on puhdas, niin sinne menen kiltisti ja kun sieltä lähden, on koppi vieläkin yhtä siisti. Ulosotossa hermostun, koska en tiedä missä olen. Siksi onkin hyvä, että oma omistajani ottaa minut sieltä pois.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Nazgûl
ko, recm, sk.cm,
VIR MVA Ch, KTK-III, KRJ-I
ii. Witch-King evm
ko, recm, sk.cm,
iii. Pelennor evm
ko, recm, sk.cm,
iie. Minas Ithil evm
ko, recm, sk.cm,
ie. Evil Faction evm
ko, recm, sk.cm,
iei. Carn Däm evm
ko, recm, sk.cm,
iee. Arthedainevm
ko, recm, sk.cm,
e. Vamps&Wolves
ko, recm, sk.cm,
KRJ-I
ei. Earth/Revolt evm
ko, recm, sk.cm,
eii. Ayreon evm
ko, recm, sk.cm,
eie. Scum&Dust evm
ko, recm, sk.cm,
ee. Crack The Riddle evm
ko, recm, sk.cm,
eei. Modercom evm
ko, recm, sk.cm,
eee. Skeleton Witch evm
ko, recm, sk.cm,

i: Nazgûl a.k.a. Zane on kiltti, mutta mahtipontinen ja elegantti ori. Zanen tulinen puoli tulee esiin ratsastaessa ja etenki kilpailu tilanteessa. Zane on pärjänny tulisesta luonteestaan huolimatta niin radoilla kuin näyttelyissäkin. Zanen saavutuksiin kuuluvat mm. VIR MVA Ch, KTK III ja suuri sijoitusmäärä KRJ:n alaisissa kisoissa. Zanella on jälkeläisiä, joille helposti periytynyt orin tulinen luonne. Aivan kuten Zanekin peri luonteensa omalta isältään.
ii. Witch-King on upea liikkeinen suuri musta ori, jolla on erittäin tulinen luonne. Orin tulisuus on vaikuttanu myös kilpailu tuloksiin. Orilla olisi potentiaali hyvinkin vaativiin koululuokkiin, mutta tulisuus tuppaa usein tulemaan menestyksen tielle. Witch-King kilpailee periaatteella: Kaikki tai ei mitään. Orilla on jälkeläisiä, mutta ei ole kovin suosittu jalostuksessa tulisen luonteensa vuoksi. Orin tulisuus näyttää periytyvän herkästi.
ie. Evil Faction on asunut koko ikänsä Nine Warmbloodsissa. Se on näpsäkkä pikku tamma, jonka suku on vailla vertaa. "Suku on pahin", mutta tällä kertaa se on kyllä paras. Suvusta löytyy useita GP tason hevosia. Tamma on kiltti ja puhdas liikkeinen. Pääasiassa toiminut siitostammana, eikä juuri kilpaillut puhtaista liikkeistä huolimatta.

e: Vamps&wolves matkasi aikanaan Romaniasta nykyiseen asuin sijaansa Skurvashiin. Tamma on ystävällinen kaikkia ihmisä kohtaan,mutta ei siedä muita hevosia. Etenkään kentällä työskennellessään muita ei saisi olla paikalla. Tästä voimme päätellä että kilpailupaikallakaan ei suju kovin hyvin. Pienestä äkäisyydestään huolimatta Vamps&Wolves on saavuttanut hienon uran KRJ:n alaisissa kisoissa. Tamman jälkeläisistä suurimmalle osalle on periytynyt tamman ystävällisyys.
ei. Earth/Revolt on hieno punarautias ori, joka on kisannut pääasiassa Romanian alueella koululuokissa ja menestynyt. Orilla ei ole suurta määrää jälkeläisiä, mutta nekin vähät ovat pärjänneet maailmalla hienosti. Vamps&Wolvesin sijoitus menestys kertoo varmasti jotain orin periytyvistä geeneistä.
ee. Crack The Riddle on hieman tuntemattomampi. Tamma asustanut ikänsä Romaniassa, eikä juurikaan ole julkisuudessa pyörinyt. Kuulopuheiden mukaan tamma omaa silti puhtaat liikkeet ja saman ystävällisen luonteen, kuin jälkeläisensäkkin.

Syntynyt Varsan tiedot Isä Kotipaikka
11.03.2011 t. Danger Zone F Leandroholic om. Kiejo
20.07.2011 o. Bloodaholic F Laywithaholic om. Cannabia
22.10.2011 o. Dust Collector F Skeleton Scene CIS om. Frida
02.02.2012 t. Star&Dust F Ciars Teethless xx om. Taru.
02.10.2012 t. Iredescent F Jeremiah Ginger om. Viixi
27.08.2012 t.Lavianne F Nicotinecall PB om. miltsu
10.01.2013 t.Jaspis F Rockslide PB om. Susiraja
24.06.2013 t.Halwes Eve J&K Halloween Flow om. Jenna S.
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Varsavalmennus, valmentajana Jessika
Saavuin paikanpäälle jossa Frida minua jo odottikin, olimme sopineet että harjoittelisin ensimmäisenä täysin vieraana ihmisenä kavioiden nostoa sun muuta perusjuttua nuoren tamman, Bretten kanssa. Näin vältytään jatkossa ongelmilta jos vaikka tallin vakikengittäjä ei pääsekkään paikalle ja tamma on tiputtanut kenkänsä ja näin ollen tarvitaan sijaiskengittäjän apua. Frida osoitti minulle tummaa varsaa tarhassa ja neuvoi mihin karsinaan tamma pitää tuoda, hän olisi toimistossa jos tarvitsisin jotain apua. Hain Bretten tarhasta ja tamma pälyili minua hieman oudoksuen mutta äkätessään porkkanan kädessäni tuli kiltisti kiinniotettavaksi ja talliin päästiin hienosti, hyvä pikku neiti joka ilmiselvästi rakasti sitä että häntä kehuttiin. Sateisen ilman vuoksi tammalla oli loimi päällään joten riisuin sen mutta se ei mennytkään ihan oppikirjojen mukaan. Nuorikko oli ilmiselvästi sitä mieltä että sinua en tunne ja sinähän et minun massunalle koske. Eikun harjoittelemaan. Juttelin tammalle rauhoittavasti ja irrotin loimen lenkkejä eri järjestyksessä ja aina kiltisti odotettuaan tamma sai palkinnoksi palan porkkanaa ja taputuksia. Toistin homman pariin otteeseen ja lopulta loimi saatiin ilman mitään konnankoukkuja riisuttua. Siirryimme kavioihin, etujalat nousi mallikkaasti mutta koputellessani kavion pohjaa koukulla tamma hyppäsi sivuun ja päästin jalan irti. En halunnut nuoren tamman kanssa alkaa taistelemaan asiasta vaan jättää sille mukavan kokemuksen. Kun etujalat saatiin koputeltua paikallaan rapsuttelin tammaa tovin ja juttelin mukavasti. Takajalat oli alkuun aika liimattu maahan mutta pian neiti keksi jutun jujun, tai siis muisti. Kehuin ja palkitsin. Takajalkojen koputtelu ei tuottanut ongelmaa joten kiitin neitiä. Kerroin Fridalle mitä puuhailimme ja veimme Bretten yhdessä ulos.

Varsavalmennus, valmentajana Jenni K.
En ollut koskaan pitänyt ennen tätä yhtäkään varsalle tarkoitettua valmennusta, joten minua hieman jännitti, mutta olin myös innokas kokeilemaan uutta. Aloittelimme ihan perusasioilla, taluttelulla ja pysähtymisillä. Brette oli aluksi hieman ennakkoluuloinen, mutta rentoutui tehtävien edetessä. Tamma ei aluksi olisi halunnut millään pysähtyä, mutta ryhtyi onnekseni tottelemaan parin yrityksen jälkeen. Lopettelimme pariin onnistuneeseen pysähtymiseen, jonka jälkeen hoidimme yhdessä Bretten tarhaan.

Kouluvalmennus, valmentajana ?
Bretta ja Frida odottelivat minua jo maneesilla, tapani mukaan olin tietenkin myöhässä. Onnekseni olimme sopineet, että Frida verryttelee ratsunsa valmiiksi, jotta pääsisimme suoraan asian ytimeen. Tamma näytti kivan rennolta, joten käskin ottaa ohjat paremmin tuntumalle ja kokoamaan tammaa hieman. Bretta myöntyi ratsastajan pyyntöihin mukisematta ja käveli nyt hieman kootumpana uraa pitkin. Ensin teimme avotaivutusta, joka ei näyttänyt olevan Bretalle ongelma. Tuttu liike vaikutti liiankin tutulta ja vauhtia alkoi kertyä liikaa ja keskittyminen herpaantui, avotaivutuksesta tuli kiireisen näköistä. Käskystäni tahti palasi taas hitaampaan tempoon, ja suoritus parani huomattavasti. Vasemmassa kierroksessa Bretta oli hieman jäykempi, mutta muutaman avotaivutuksen jälkeen alkoi sujua jo paremmin. Vaihdoin hieman tehtävää, käskin tehdä puolet keskihalkaisijasta avotaivutusta ja puolet sulkutaivutusta. Ensimmäisellä yrittämällä Bretta ei aivan vastannut apuihin ja olisi halunnut kiemurrella koko halkaisijalinjan. Napakammilla avuilla Frida sai tamman suoristumaan ja pysymään halutulla uralla. Laukassa teimme myöskin avotaivutusta, sekä suoralla että ympyrällä. Ympyrällä tehtävä oli hieman haastavampi ja Bretan keskittyminen alkoi loppua kohden jo herpaantua. Vaadimme tammalta yhden nätin avotaivutuksen; siihen oli hyvä lopettaa. Käskin Fridaa treenaamaan kotona pieniä ja hyviä pätkiä, jotta Bretta keskittyisi koko tehtävän ajan.

Kouluvalmennus, valmentajana Viona
Alkuverryttelyksi Brette sai mennä helppoja ratsastusradan teitä käynnissä ja keskiravissa. Olin päättänyt, että tänään mentäisiin ihan perusjuttuja, koskaanhan niitä ei voi liikaa harjoitella! Ratsastaja tosin oli alkuun vähän eri mieltä, yhtäkkiä GP-tasolta takaisin ratsastajan lapsenkenkiin? Nyrpeä ilme naamalla kertoi tarpeeksi, mutta en välittänyt vaan aloitin treenin normaalisti. Ratsukko sai mennä aluksi käynnissä 4 askeleen peruutuksen, suoraan käyntiin 2 askelta, peruutus, suoraan harjoitusraviin 4 askelta jne jne. Jotta homma ei olisi liian helppo, oli suoritus tehtävä ympyrällä. Kun tehtävä sujui ongelmitta, sotkettiin sekaan vielä ympyrän pienennys- ja vaihto keskiympyrälle. Ratsukon hikoilusta päätellen tehtävä oli ollut rankka, vaikka vaikuttikin eittämättä helpolta GP-tason ratsulle... Vielä lopuksi muutama kahdeksikko ilman ohjia harjoitusravissa ja keskilaukassa, sitten pohkeenväistöä ravista. Brettekin puuskutti jo melkoisesti, joten katsoin parhaaksi lopetella treenit tältä päivältä tähän. Olin todella tyytyväinen ratsukon työskentelyn ja yhteisymmärryksen tasoon.

Kouluvalmennus, valmentajana Miikeri
Minulla oli ollut todella kiireinen päivä ja hermoni olivat vaakalaudalla kaatua siihen paikkaan kun ajattelinkin että pitäisi yrittää valmentaa asiallisesti. Hymy alkoi olla kuitenkin herkässä kun saavuin katsomaan HEVOSEN NIMI, joka oli valmiiksi verryttelemässä. Sen häntä huiskutteli ja korvat olivat kuin liimattuina suoraan eteenpäin ja sen ilmeestä loisti iloinen työntekomotivaatio.
Tämän valmennuksen teema olkoon sekametelisoppa, sillä en millään osannut päättää, mihin tehtävään keskittyisimme. Aloitimme laukanvaihtosarjoista. Brette oli astetta ratsastajaa hitaampi eikä laukka vaihtunut ihan joka toisella (väliin tuli ihmeellisiä 1.5 laukka-askelia). Hieman enemmän valmistavia puolipidätteitä ja aavistuksen enemmän asetusta laukan suuntaan. Laukanvaihdoista laukkapiruetteihin, jotka olivat aluksi varsin tahmeita koska ratsastaja ei antanut hevoselle tarpeeksi tilaa edestä. Hellitä hitusen otettasi ja varo, ettei jää "käsijarru päälle". Piaffe oli hyvin koottua ja hevosella oli miellyttävä olla siinä. Sen sijaan passagesiirtymiset olivat melko hätäisiä ja näytti kun hevonen olisi yrittänyt pinkaista lisättyyn raviin. Eli pienempikin pohje riittää. Lopuksi vielä jumppaavia sulkutaivutuksia, jossa saisi ihan hitusen olla parempi taivutus menosuuntaan.
Yleisfiilis tämä hevonen oli "helppo". Tarkoitan helppoudella sitä, että se oli aina varsin tyytyväinen siihen, että sai tehdä töitä.

Kouluvalmennus, valmentajana Jenniina
Bretta ja sinä olitte juuri saapunut kentälle kun saavuin. Aloitte lämmittelemään ensin kaikissa askel-lajeissa. Kun Bretta oli lämmennyt, aloitte tekemään sulku- ja avotaivutuksia sekä pohkeenvästöjä. Lämmittelyjen jälkeen aloitte tekemään laukanvaihtoja. Ne sujuivat tosi hyvin, Bretta keskittyi ja ohjastuntumasi oli pehmeä. Laukanvaihtojen jälkeen teitte piaffea. Bretta taipui hienosti, ja työskentelynne oli upeaa katseltavaa. Piaffen jälkeen aloitte jäähdyttelemään.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittaja Jenna S.
"Voisin melkein sanoa, että Bretta on tähän mennessä ollut kaikista ihanin "lainatamma" mikä minulla on ollut. Se käyttäytyi koko meillä olo aikansa erittäin hienosti ja päivä päivältä ihastuin siihen lisää, uskon, että tätä mammaa tulee ikävä! Bretan lopputiineydestä minulle ja sille muodostui ihana rutiini ja side, jota jatkoin mahdollisuuksien mukaan myös varsan syntymän jälkeen. Aina rankan päivän jälkeen otin tavakseni mennä isomahaista Brettaa hakemaan itse ja rauhassa laitumelta sisälle. Tallissa tapasin harjata sitä pitkät pätkät ja hieroa sen lihaksia, jotka varmasti tuollaisen mahan kantamisesta kipeytyivät! Kun vielä pystyi, hyppäsin usein ilman satulaa Bretan selkään ja menin sillä vähän hölköttelemään kentälle. Bretalla olisi joka kerta ollut hirveä into työskennellä enemmän ja vaativammin, usein jouduin jopa hillitsemään sitä että sain sen pidettyä aisoissa ja rauhallisena. Kun tiineys lähestyi loppuaan, jätin selkään menemisen pois ja niinpä me Bretan kanssa käyskentelimme kävellen siellä täällä tallin pihapiirissä. Kävimmepä jopa kerran kahlaamassakin järven rannassa! Tai no, kahlaamassa ja kahlaamassa, Brettahan ei kavioitaan kastele! Ihan viimeisinä viikkoina muutin tallin vinttiin asumaan ja nukuin siellä koiranunta, valvoen ja vahtien Brettaa. Yhtenä tuulisena kesäyönä sitten havahduin siihen, että tamma liikuskeli karsinassaan levottomasti. Se oli ollut levoton öisin jo monta päivää, mutta oli rauhoittunut hieman kun älysin ottaa sille aina yöksi jonkun kaverin viereiseen karsinaan. Kesä-aikaan kun kaikki muut hevoset tuppaavat olemaan pihalla yötä päivää, taisi Brettalle tulla yksinäistä. En kuitenkaan osannut aavistella vielä mitään kavutessani alas talliin. Kurkatessani Bretan karsinaan kuitenkin tajusin hyvin pian synnytyksen olevan käynnissä. Tamma oli aivan hiessä, se pyöri ja hyöri, pyöri ja hyöri sekä kuopi lattiaa. Soitin varmuuden vuoksi eläinlääkärin paikalle, enhän halunnut että mikään menee vikaan. Eläinlääkäri saapui, tutki tamman ja tuli siihen tuloksen, että antaa sen itse hoitaa työnsä. Eihän kyseessä kuitenkaan ollut ensisynnyttäjä ja muut Bretan synnytykset olivat menneet hienosti. Olin itse aivan hermostunut joten minun oli pakko kesken kaiken käydä järjestelemässä satulahuonetta ja toimiston kaappeja, että pysyin nahoissani! Vihdoin ja viimein Bretta sai puserrettua ulos varmaan maailman kauneimman tammavarsan, jolle päätin samantien antaa nimeksi Hawles Eve. Eläinlääkärin apua ei tarvittu ollenkaan, ja vielä kerran Breten tutkittuaan hän lähtikin jo kotiin. Itse jäin vielä hinkkaamaan varsaa oljilla, kun kerran Brette täysin varauksetta päästi minut pienokaistaan hipelöimään. Kello oli viisi aamuyöllä kun vihdoin ja viimein raaskin jättää pienen perheen rauhaan ja menin jatkamaan unia. Aamusella varsa nukkui karsinan nurkassa ja Bretta hörähteli aamuruokiaan tavalliseen tapaansa. Kävin pikaisesti antamassa Bretalle aamupöperöt ja päätin antaa sen vielä levähtää kunnolla, eihän synnytys mikään pikkujuttu ole. Vasta illansuussa päätin mennä katsomaan tilannetta tarkemmin. Laitoin Bretalle riimun ja lähdin taluttamaan sitä kohti hoitokarsinaa. Varsa koikkelehti pelokkaan näköisenä perässä mutta kulki aivan emässään kiinni joten pääsimme suuremmitta ongelmitta hoitokarsinaan asti. Jätin tammat sinne ja menin siivoamaan niiden karsinan. Poistin sieltä kaikki oljet, jotka olivatkin aivan likaiset synnytyksen ja koko päivän karsinassaolon jäljiltä. Muistutinkin itseäni, että kirjoittaisin karsinan oveen lapun, että karsina täytyy siivota päivittäin vähintään kaksi kertaa. Laitoin karsinan pohjalle tuoretta turvetta ja päälle paksun kerroksen pehmeää olkea. Pesin juoma- ja ruokakipot sekä toin Brettalle ison kasan tuoretta ruohoa sekä porkkanoita. Täytin myös heinäverkon, vaikka tiesin että paljon mielumminhan tamma tuoretta syö! Hoitokarsinassa harjasin Bretan lävitse ja hieroin hetken sen lihaksia, ennenkuin vein kaksikon takaisin karsinaansa. Seuraavana päivänä illalla ne pääsivät tallia lähimpänä olevaan tarhaan pariksi tunniksi, jonka jälkeen ulkonaolo -aikaa lähdettiin pikkuhiljaa pidentämään. Vajaan kahden viikon kuluttua ne pääsivätkin jo muiden kanssa laitumelle yötä päivää! Varsan kasvua oli ihana seurata, se oli jo parin päivän ikäisenä kauhean villi tapaus, koikkelehti sinne tänne ja pian jouduimmekin jo totuttamaan sen riimuun ja aloittamaan talutusopetukset. Bretta oli aivan loistava äiti, se ei missään vaiheessa hylkinyt varsaansa, päinvastoin, mielestäni se oli jopa normaalia hellempi jälkikasvuaan kohtaan. Kun varsa oli vieroitettu emästään, lähdin haikein mielin kuskaamaan Brettaa takaisin Facondeen, kotiinsa. Sieltä Frida joutui melkein ajamaan minut pois, sillä en meinannut millään raaskia jättää hyvästejä Bretalle, sen verran ihana tapaus tämä tamma oli! No, eiköhän me vielä tavata!"

Kilpailukalenteri

sijoituksia 74kpl
16.11.2010 - kutsu - KRJ - GP - 2/35
17.11.2010 - kutsu - KRJ - GP - 3/35
18.11.2010 - kutsu - KRJ - GP - 3/35
20.11.2010 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
23.11.2010 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
07.12.2010 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
08.12.2010 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
17.01.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
18.01.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
13.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
14.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
16.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
15.02.2010 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
11.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/51
12.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/51
15.03.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/60
01.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
02.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
05.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
03.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
03.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
06.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
15.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
12.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
22.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
09.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/100
11.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/100
10.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/39
08.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
09.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
19.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
21.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
27.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
15.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/44
19.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
15.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/44
20.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
21.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
16.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
18.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
05.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
06.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
26.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
28.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
29.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
27.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
28.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
28.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/52
23.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/35
22.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/31
28.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
30.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
01.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
26.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
28.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
11.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
16.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
24.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
24.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
25.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
26.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
28.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
21.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
24.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
26.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
14.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
16.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
17.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
22.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
22.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
10.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
18.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
25.04.2012 - kutsu - KRJ CUP - GP - 2/190
15.02.2010 - kutsu - NJ - varsat aikuiskuvilla - 8/10, KUMA JS
13.01.2011 - kutsu - NJ - muut puoliveri varsat - 11/12, KUMA, JS
31.01.2011 - kutsu - NJ - varsat aikuiskuvilla - 5/11, LKV5, KUMA, JS
12.01.2011 - kutsu - NJ - varsat aikuiskuvilla - 1/12, LKV1, irtoSERT, JS
14.02.2011 - kutsu - NJ - Tammavarsat aikuiskuvilla - 1/7 LKV1, irtosERT, JS
29.04.2011 - kutsu - NJ - trak. tammavarsat - 4/9 LKV4
11.08.2011 - kutsu - NJ - puoliveritammat - 4/12 LKV4, KuMa, JS
29.02.2012 - kutsu - NJ - Jalostusluokka - 2/15 LKV2. irtoSERT, JS

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!